Tervetuloa mukaan olosuhdewebinaariin 15.4. klo 13.00-15.00

26.3.2021  |  08:18  |  Seurat

Tennisliitto järjestää olosuhdekumppaniensa Unisport, Granlund ja Kärcher kanssa olosuhdewebinaarin ja -seminaarin kevään ja alkukesän aikana.

Olosuhdetoiminta alkaa toden teolla webinaarin merkeissä 15.4.2021 klo 13.00-15.00. Webinaarissa käydään läpi olosuhdetoiminnan nykytilaa ja tarpeita sekä esitellään olosuhdekumppanien osaamista halliyhtiöiden ja seurojen tueksi. Ilmoittaudu mukaan 14.4.2021 mennessä alla olevalla lomakkeella.

Lisäksi kannattaa merkitä kalenteriin olosuhdeseminaarin päivämäärät 10.-11.6.2021. Seminaari järjestetään Vierumäellä ja tarkempi ohjelma julkaistaan kevään aikana.

TUTUSTU OLOSUHDETOIMINTAAN

OLOSUHDETOIMINNAN KUMPPANIT

Unisport
Tennisliiton virallinen liikuntapaikkarakentamisen kumppani. Unisport on liikuntapaikkarakentamisen ammattilainen ja tuttu toimija myös tenniksen parissa. Unisportin kautta onnistuvat niin sisä- kuin ulkotenniskenttien rakentamiset ja kunnostustyöt. Unisport on tenniksen olosuhdeseminaarin pääkumppani. Lue lisää aiheesta täältä.

Unisport toteutti Vierumäelle uudet kentät – tutustu projektiin täältä.

Kärcher
Tennisliiton virallinen kiinteistöjen puhtauden asiantuntijakumppani. Kärcher on puhtausteknologian markkinajohtaja, joka tunnetaan maailmanlaajuisesti innovatiivisista ja tehokkaista puhdistusratkaisuistaan. Lue lisää aiheesta täältä.

Kärcher pitää pinnat puhtaina tennishalleilla – tutustu tarjontaan täältä.

Granlund
Tennisliiton virallinen kiinteistön elinkaarenhallinnan, energiatehokkuuden ja sisäilmanlaadun kumppani. Granlundin tavoitteena on edistää ihmisten hyvinvointia rakennetussa ympäristössä. Granlundin asiantuntemusalueita ovat talotekniikkasuunnittelu, kiinteistö-, energia- ja ympäristökonsultointi, ohjelmistot sekä rakennuttaminen ja valvonta. Lue lisää aiheesta täältä.

Toimiva ilmanvaihtojärjestelmä terveysturvallisen pelaamisen mahdollistaja – tutustu Granlundin ilmanvaihdon koronakatsastukseen täältä.

Jaa:

Seuraava uutinen: Kulikovalla kulkee Tunisiassa… →