Hippo Street Tennis Tour

Pelaamisen iloa Hippo Street Tennis Tourillta!

Hippo Street Tennis jakautuu ympäri Suomea kiertävään koulu- ja päiväkotikiertueeseen (Hippo Street Tennis Tour) sekä kymmeneen erilliseen tapahtumaan (Hippo Street Tennis -tapahtumat). Kiertue ja tapahtumat järjestetään yhteistyössä paikallisten tennisseurojen ja OP Ryhmän kanssa. Yhteensä vuoden aikana kierretään yli 100 koulua ja päiväkotia sekä yli 15 000 lasta pääsee liikkumaan tenniksen parissa.

Hippo Street Tennis -toiminnan tavoitteena on tehdä tennistä tutuksi koulujen ja päiväkotien oppilaille ja opettajille sekä saada tennisseuroihin uusia harrastajia (lue lisää).

TUTUSTU HIPPO.FI

Hippo Street Tenniksen lähettiläänä toimii Suomen kaikkien aikojen kaksinpelaaja Jarkko Nieminen.

”Street Tennis -toiminta on mielestäni todella tärkeää, koska sitä kautta useammat nuoret ja lapset pääsevät tutustumaan lajiin. Muistan omasta nuoruudestani millainen rikkaus oli kokeilla erilaisia lajeja ja juttuja. Tätä kautta nuoret pääsevät tenniksen pariin ja näin tämä on myös väylä, jos innostuu, paikallisiin harrasteryhmiin ja seuroihin”, kertoo Nieminen.

Lisätietoja kiertueesta saa tarvittaessa koulutuspäällikkö Harri Suutariselta, harri.suutarinen(at)tennis.fi / puh. 010 574 3957.