Junioreiden SM-Liigacup

Yksi kesän suurimmista junioriturnauksista järjestetään 27.6.-1.7.2022 Vierumäellä! Tapahtuma kokoaa maan parhaat junioripelaajat joukkuekilpailuun 11-, 13- ja 15-vuotiaiden tyttöjen ja poikien sarjoissa – kilpailemisen ohella on luvassa iloa ja hauskuutta erilaisten aktiviteettien parissa. Joukkueet toimivat myös tuomareina toistensa otteluissa.

11- ja 13-vuotiaiden sarjat pelataan ma-to 27.-30.6 ja 15-vuotiaiden sarjat pelataan ke-pe 29.6.-1.7. Kilpailut pelataan ulkona massa- ja pleksikentillä sekä tarpeen vaatiessa sisäkentillä. Tarvittaessa kilpailupaikkoina käytetään myös muita Lahden seudun pelipaikkoja.

KILPAILUMUOTO

11- ja 13-vuotiaiden sarjoihin mahtuu lähtökohtaisesti mukaan 16 joukkuetta ja 15-vuotiaiden sarjoihin 8 joukkuetta. Joukkueet valitaan kilpailuun ikäluokan juniorirankingin mukaan – kuitenkin siten, että ensin otetaan kaikista seuroista yksi joukkue ja sen jälkeen toiset joukkueet. Jokaisella joukkueella tulee olla oma kapteeni, joka ohjaa joukkueen toimintaa tapahtuman ajan.

Joukkueeseen tulee ilmoittaa kolme pelaajaa ja sijoitusten pohjana toimii kesäkuussa julkaistava ranking. Joukkuekilpailuun ilmoittaudutaan sunnuntaihin 29.5. mennessä. Ilmoittautumisajan jälkeen joukkueita voidaan ottaa varasijalle. Kaaviot arvotaan ja otteluohjelma julkaistaan maanantaina 6.6.2022.

Sarjat pelataan cup-kaaviona molempiin suuntiin. Ottelu koostuu kahdesta kaksinpelistä ja yhdestä nelinpelistä. Ottelut pelataan loppuun saakka, vaikka voittaja ratkeaisi jo kaksinpelien aikana. Ensimmäisen ottelunsa hävinneet jatkavat pelejä alakaaviossa ja voittaneet yläkaaviossa. Jokaisessa sarjassa pelataan kaikista sijoituksista eli esimerkiksi 16 joukkueen täydessä kaaviossa kaikki joukkueet pelaavat neljä ottelua.

Pelaaja voi tehdä kilpailua varten tarvittaessa sarjaedustussiirron 15.5.2022 mennessä lomakkeella: https://www.tennis.fi/kilpailut/pelaajille/seurasiirrot/.

HINNAT

  • Kilpailumaksu: 150€ / joukkue
  • 11- ja 13-vuotiaiden sarjat: 175€ / pelaaja (sis. majoituksen täysihoidolla 2-3 hlö huoneessa ma-to, ohjelman, mahdolliset pelipaikkojen väliset kuljetukset)
  • 15-vuotiaiden sarjat: 125€ / pelaaja (sis. majoituksen täysihoidolla 2-3 hlö huoneessa ke-pe, ohjelman, mahdolliset pelipaikkojen väliset kuljetukset)
  • Kapteenien / valmentajien majoitus: 50€ / hlö per yö (2hh) tai 80€ / hlö per yö (1hh)
  • Kilpailumaksu ja pelaaja sekä valmentajakohtaiset osallistumismaksut laskutetaan ennen kilpailun alkua seuralta osallistujien perusteella.

Pahoittelut. Tämä lomake ei ole enää saatavilla.