Tuomarikoulutukset

NUORTEN SÄÄNTÖ-/TUOMARIKOULUTUS

Kaikille osallistujille Junioreiden SM-liigacupin yhteydessä. Kilpailuun kuuluu, että kaikki osallistujat toimivat kilpailussa tuomareina.

1-TASON KOULUTUKSET

Koulutus sopii sääntötietämyksen ja tuomaroinnin perustietojen kasvattamiseksi päätuomarina toimimisesta kiinnostuneille. Koulutuksen jälkeen on hyvä aloittaa päätuomarina toimiminen esimerkiksi juniori-ikäluokkien tai C-E -luokkien otteluissa.

Aika: la 13.4. klo 10-11.30
Paikka: Bo Arena, Kaarina
Ilmoittautumiset: toimisto(at)tennis.fi viim. su 7.4.
Ilmoitathan nimen, seuran ja sähköpostin.
Hinta: Koulutus on ilmainen
Kouluttaja: Markku Lönnberg

Koulutus toteutuu, mikäli ilmoittautuneita on vähintään neljä.

JATKOKOULUTUS

Oletko käynyt jo 1-tason koulutuksen tai olet vankan A-luokan pelaajataustan omaava henkilö jonka tavoitteena on kehittää osaamista ja toimia esimerkiksi Tennisliigassa päätuomarina? Turun alueella pelaa kaksi seuraa ja kolme joukkuetta TEHO Tennisliigaa sisäkaudella 2024-2025. , ja uusia päätuomareita kaivataan mukaan. Järjestämme kehittymisen tueksi päätuomareiden jatkokoulutuksen, jossa käydään 1,5 tunnin ajan läpi teoriaa, sääntöjä, käytännön esimerkkejä ja puuttumista käytösrikkeisiin. Sen jälkeen jokainen osallistuja toimii yhden erän verran otteluissa päätuomarina, josta palautetta muilta osallistujilta ja kouluttajalta.

Aika: la 13.4. klo 12-18
Paikka: Bo Arena, Kaarina
Ilmoittautumiset: toimisto(at)tennis.fi viim. to 4.4.
Ilmoitathan nimen, seuran, sähköpostin ja maksatko itse koulutuksen vai seurasi. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä myös lyhyesti taustastasi ja tavoitteistasi tuomaritoiminnan saralla.
Hinta: 40e
Kouluttaja: Markku Lönnberg

Koulutus toteutuu, mikäli ilmoittautuneita on vähintään neljä. Maksimissaan mukaan otetaan 10 koulutettavaa ja valinnat suoritetaan hakemusten perusteella.