Tennisliitto ja Unisport yhteistyöhön – fokuksena olosuhdetoiminta

4.1.2021  |  16:46  |  Yhteistyökumppanuudet

Suomen Tennisliitto ja Unisport ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka keskiössä on olosuhdetoiminta.

Unisport on liikuntapaikkarakentamisen ammattilainen ja tuttu toimija myös tenniksen parissa. Unisportin kautta onnistuvat niin sisä- kuin ulkotenniskenttien rakentamiset ja kunnostustyöt. Unisportin ja Tennisliiton yhteistyössä on nimenomaan kyse olosuhteista – Unisportista tulee Tennisliiton virallinen olosuhdekumppani. Osapuolet haluavat tarjota lajin harrastajille parhaat mahdolliset pelimahdollisuudet.

Kumppanuuden pääsisältönä on vuonna 2021 käynnistyvä uuden strategian mukainen olosuhdetoiminta. Tähän sisältyy uusi valtakunnallinen tennishallit ja -vaikuttajat yhteen kokoava olosuhdeseminaari. Unisport on seminaarin pääyhteistyö- ja nimikumppani. Seminaari on tarkoitus järjestää huhtikuussa Vierumäellä – tarkemmat tapahtumatiedot julkaistaan alkuvuodesta. Lisäksi kumppanuuteen sisältyy tapahtumatoimintaa syyskuussa järjestettävän Davis Cup -tapahtuman ja marraskuussa juhlittavan Tennisgaalan osalta.

– Todella hienoa, että Unisport lähti mukaan olosuhdetoimintamme viralliseksi kumppaniksi. Pääsemme yhdessä edistämään tennisolosuhteita ja sitä kautta parantamaan lajimme asemaa entisestään. Olosuhdeseminaarin ideana on koota yhteen tennishallien vaikuttajat ja päästä yhdessä miettimään tapoja ja mahdollisuuksia uudisrakentamiselle, jo olemassa olevien hallien kehittämiselle sekä jakaa parhaita käytäntöjä avaintoimijoiden kesken. Tällä hetkellä tenniskentistä on usealla paikkakunnalla pulaa – tässä on kumppanuudellemme positiivinen haaste. Unisportin vastuullinen tapa toimia linkittyy myös hyvin meidän uudistuneeseen vastuullisuusohjelmaan, kommentoi Tennisliiton toimitusjohtaja Teemu Purho.

– Me Unisportilla olemme erittäin tyytyväisiä Tennisliiton kanssa tehtyyn yhteistyösopimukseen. Tämä on loistava tilaisuus päästä edistämään hienon lajin olosuhteita Suomessa yhdessä Tennisliiton kanssa. Tämän yhteistyön tuloksena toivomme, että pääsemme mahdollistamaan lajin aktiiviharrastajille ja laajemmin harrastajille paremmat puitteet harrastaa ja kehittyä tenniksen parissa sekä viedä lajia eteenpäin Suomessa, sanoi Unisportin maajohtaja Pekka Elo.

Unisport on parhaillaan valmistelemassa Vierumäen sisätenniskenttien uusimista. Vierumäen mattopintaiset tenniskentät korvataan korkealaatuisilla PlexiPlave-pinnoitteisilla kentillä – uudistustyö käynnistyy tammikuussa. Lisäksi yritys oli tekemässä Kauniaisissa sijaitsevan Targa Arenan hallilaajennuksen kenttiä.

Lisätiedot
Teemu Purho, toimitusjohtaja, Suomen Tennisliitto
teemu.purho(at)tennis.fi, +358 40 523 1797

Juhana Pernaa, Head of Sales / sisäliikunta ja urheilulattiat, Unisport
juhana.pernaa(at)unisport.com, +358 45 875 2700

Live to Move. Move to Live. Enemmän kuin houkuttelevia urheilupaikkoja. Enemmän kuin välineitä ja ratkaisuja urheiluun. Uskomme liikkumisen taikaan. Uskomme sen tuovan iloa ja terveyttä. Ja uskomme, että se on kaikkia varten. Rakentamalla houkuttelevia liikuntapaikkoja saamme ihmiset aktiivisemmiksi, joka lisää terveyttä ja onnellisuutta yhteiskunnassa. Tavoitteemme kaikessa mitä teemme on saada asiakkaamme liikkumaan.

 

Lue lisää Unisportista

Jaa:

Seuraava uutinen: Tennisliitto ja Kärcher… →