Viikkokatsaus 12/2021 – Ruusuvuori jatkoon Miamissa

25.3.2021  |  14:04  |  Raportit

Kuva: ATP

Ammattilais- ja juniorikentillä voittoisa alkuviikko – lue tarkemmin alta.

Ruusuvuori kohtaa Zverevin toisella kierroksella Miamissa – Kontinen/Roger-Vasselin vielä aloittamatta

Emil Ruusuvuori, 21, kohtasi vuoden ensimmäisen ATP Masters 1000 -turnauksen, Miami Open, avauskierroksella espanjalaisen Carlos Alcarazin, 17.

Maailman kärkeä tavoittelevien nuorten lupausten ottelusta muodostui tasaväkinen kolmen erän koitos. Ruusuvuori (ATP-83) vei avauserän, Alcaraz (ATP132) toisen ja lopulta voittoa tuuletti suomalainen erin 6-4, 2-6, 7-5.

– Tiukka ottelu, Alcaraz on hyvä pelaaja ja hänestä kuullaan varmasti vielä. Selviydyin tänään ja hyvä, että pääsin toiselle kierrokselle. Kolmannen erän alussa minulla oli mahdollisuus ja sitten pelasin pari heikkoa peliä, joten vastustaja pääsi murrolla edelle. Sain kuitenkin murron saman tien takaisin ja käännettyä ottelun, kommentoi Ruusuvuori kenttähaastattelussa.

Toisella kierroksella Ruusuvuori kohtaa saksalaisen Alexander Zverevin. Zverev on turnauksen kolmanneksi sijoitettu ja maailmanlistan 7. Ottelu ei ole torstain ohjelmassa. Otteluita voit seurata Eurosport Playerin ja Discovery+ -palvelun kautta.

ATP MASTERS 1000 | MIAMI OPEN PRESENTED BY ITAU

Henri Kontinen ja Edouard Roger-Vasselin ovat sijoittamattomina nelinpelin yläkaaviossa, ensimmäisellä kierroksella heillä on vastassa Horia Tecau/Marcelo Arevalo. Ottelu ei ole torstain ohjelmassa.

Kulikova edennyt puolivälieriin Tunisiassa – Tenhunen kärsi paluussaan pääsarjatappiot, jatkaa lohdutuskaaviossa

Anastasia Kulikova (WTA-532) on edennyt kahdella kolmen erän voitolla kaksinpelin puolivälieriin Tunisiassa. Torstaina Kulikova voitti australialaisen Alexandra Osbornen (WTA-725) 3-6, 7-6, 6-2. Australialainen syötti jo otteluvoitosta toisessa erässä, mutta Kulikova tuli rinnalle ja ohi. Neljänneksi sijoitettu Kulikova kohtaa perjantaisessa puolivälierässä kroatialaisen Antonia Ruzicin (WTA-988).

Kulikova pelaa torstaina vielä nelinpelin puolivälierässä.

$15,000 ITF WORLD TENNIS TOUR | TUNISIA

Taneli Tenhunen (ITF-92) teki paluun kansainvälisiin pyörätuolitenniskiertueen turnauksiin. Tenhusen oli tällä kertaa taipuminen niin kaksin- kuin nelinpelin pääsarjojen avauskierroksella. Turnauksessa pelataan myös ensimmäisellä kierroksella hävinneiden kesken lohdutuskaavio – siinä Tenhunen on ottanut voiton ja jatkaa otteluitaan.

ITF WHEELCHAIR TENNIS | ISO-BRITANNIA

Hietaranta, Remander ja Martikainen jatkossa viikonloppua kohden

Laura Hietaranta, Stella Remander ja Otso Martikainen ovat avanneet kaksinpelinsä voitoilla junioriturnauksissa Espanjassa ja Puolassa. Kolmikko jatkaa otteluitaan torstaina.

ITF WORLD JUNIOR TENNIS TOUR, 1 KATEGORIA | ESPANJA
ITF WORLD JUNIOR TENNIS TOUR, 5. KATEGORIA | PUOLA

Jaa:

Seuraava uutinen: Tervetuloa mukaan olosuhdewebinaariin… →