Granlundista Tennisliiton virallinen kiinteistön elinkaarenhallinnan, energiatehokkuuden ja sisäilmanlaadun kumppani

18.1.2021  |  08:00  |  Yhteistyökumppanuudet

Granlund Oy:n kiinteistönpidon asiantuntija Verneri Tuomi ja myyntijohtaja Pasi Oksanen sekä Tennisliiton toimitusjohtaja Teemu Purho.

Suomen Tennisliiton olosuhdetoiminta saa jälleen uuden asiantuntijakumppanin, kun yhteistyö alkaa yhdessä Granlund Oy:n kanssa. Granlundista tulee Tennisliiton virallinen kiinteistön elinkaarenhallinnan, energiatehokkuuden ja sisäilmanlaadun kumppani.

Granlund Oy on voimakkaasti kasvava rakennus- ja kiinteistöalan asiantuntijakonserni, joka panostaa vahvasti innovaatio- ja kehitystoimintaan. Yrityksen tavoitteena on edistää ihmisten hyvinvointia rakennetussa ympäristössä. Granlundin asiantuntemusalueita ovat talotekniikkasuunnittelu, kiinteistö-, energia- ja ympäristökonsultointi, ohjelmistot sekä rakennuttaminen ja valvonta.

Granlundin asiantuntemuksesta tennisolosuhteiden parantamiseksi ja tietoisuuden kasvattamiseksi viestitään tulevan vuoden aikana vahvasti. Seurapäättäjät ja hallitoimijat kokoon kutsuvassa olosuhdeseminaarissa pääsemme myös tarkemmin kuulemaan yrityksen palveluista – muun muassa kiinteistöjohtamista helpottavasta Granlund Managerista ja ilmanvaihdon katsastuksesta. Olosuhdeseminaari järjestetään keväällä Vierumäellä – julkaisemme tarkemman ohjelman ja päivämäärät lähiviikkojen aikana. Lisäksi Granlund ja Tennisliitto tulevat lanseeraamaan yhteistyössä tennishallien energiatehokkuus ja sisäilmasertifikaatin.

– Granlundin asiantuntemus on erittäin tervetullut tenniksen olosuhdetoimintaan. Vahva asiantuntijuus erityisesti kiinteistöjen elinkaarenhallinnasta ja energiatehokkuudesta sekä sisäilmasta soveltuu erinomaisesti tenniksen toimintaympäristöön. Yksi tulevaisuuden kilpailutekijöistä tenniksen harrastamisessa on varmasti laadukas toimintaympäristö – Granlund pystyy tarjoamaan tähän tarpeeseen kehitysideoita ja ratkaisuja, kommentoi Tennisliiton toimitusjohtaja Teemu Purho.

– Upeaa päästä aloittamaan yhteistyö Tennisliiton kanssa. Tennis on Suomessa kasvava laji ja Granlund on mielellään mukana takaamassa ihmisille tenniksen pelaamiseen optimoituja ja turvallisia olosuhteita. Kiinteistöjohtamisen elinkaaripalvelumme sekä Granlund Manager -ohjelmistomme helpottavat tennishallitoimijoiden arkea ja auttavat hallitoimijoiden operatiivisen suorituskyvyn tehostamisessa sekä asiakastyytyväisyyden parantamisessa, ja näin ollen tukee myös tavoitteiden saavuttamista, kertoi Granlundin kiinteistönpidon asiantuntija Verneri Tuomi.

– Energiatehokkuushankkeemme ja muut suunnittelupalvelumme puolestaan auttavat tennishallitoimijoita saavuttamaan merkittäviä säästöjä energiatehokkuudessa sekä takaavat optimaaliset ja turvalliset olosuhteet tenniksen pelaajille. Tämä silmällä pitäen olemme lanseeraamassa myös energiatehokkuus- ja sisäilmasertifikaattia tennishalleille yhdessä kolmannen osapuolen kanssa. Tavoitteena on pienentää tennishallien hiilijalanjälkeä ja kehittää urheiluun optimaalisia olosuhteita, jatkoi Tuomi.

Tällä hetkellä Granlund on tehnyt yhteistyötä jo muun muassa Helsingin Tennisstadion Oy:n ja Aktia-Arenan kanssa.

Lisätiedot
Teemu Purho, toimitusjohtaja, Suomen Tennisliitto
teemu.purho(at)tennis.fi, +358 40 523 1797

Pasi Oksanen, myyntijohtaja, Granlund Oy
pasi.oksanen(at)granlundgroup.com, +358 40 670 8834

Verneri Tuomi, kiinteistönpidon asiantuntija, Granlund Oy
verneri.tuomi(at)granlund.fi, +358 44 071 1363

Granlund on jatkuvasti kehittyvä kiinteistö- ja rakennusalan asiantuntijakonserni, jonka tärkein tavoite on parantaa kiinteistöjen toimivuutta, älykkyyttä ja samalla ihmisten hyvinvointia rakennetussa ympäristössä. Granlund on perustettu vuonna 1960 ja työllistämme satoja asiantuntijoita ympäri Suomen. Lisäksi meillä on kansainvälistä liiketoimintaa mm. Aasiassa, Lähi-idässä, Pohjoismaissa, Baltiassa ja Iso-Britanniassa.

 

Tutustu tarkemmin Granlundin toimintaan täältä.

Jaa:

Seuraava uutinen: Viikkoennakko 3/2021 – →