Ilmanvaihdon koronakatsastus: Toimiva ilmanvaihtojärjestelmä terveysturvalllisen pelaamisen mahdollistaja

18.3.2021  |  17:49  |  Yleinen

Tennisliiton olosuhdetoiminnan kumppani Granlund tekee ilmanvaihdon katsastuksia eri tiloihin – toimiva ilmanvaihtojärjestelmä on terveysturvallisen pelaamisen mahdollistaja. Tutustu olosuhdetoimintaan tarkemmin täältä.

Monet ilmanvaihtojärjestelmät jäävät usein hyvin vähälle ylläpidolle. Ne voivat likaantua ja vikaantua tai niiden asetusarvoja on saatettu muuttaa. Tällöin ilma ei vaihdu tiloissa niin kuin on suunniteltu. Ilmanlaatu riippuu myös paljon siitä, kuinka paljon tilassa on ihmisiä: normaalia suuremmat ihmismäärät tilassa lisäävät aina riskiä koronavirustartunnalle. Ilmanvaihtojärjestelmät voidaan kuitenkin palauttaa ruotuun ja niiden toimintaa voidaan korona-aikana tehostaa.”

Granlund on alan johtava konsulttitoimisto, joka voi tarjota asiasta luotettavan näkemyksen ja selvittää kevyellä ilmanvaihdon katsastuksella, miten hyvin ilmanvaihto toimii. Katsastuksen kohteeksi sopii mikä tila tai rakennus vain: katsastettavana voi olla yksittäinen tila, kuten kuntosali tai vaikkapa kokonainen tennishalli.

Hallikohtainen hinta:
500 €

Yhteydenotot:
Verneri Tuomi, kiinteistönpidon asiantuntija, Granlund Oy
verneri.tuomi(at)granlund.fi, +358 44 071 1363

Jaa:

Seuraava uutinen: Hallitustiedote 3/2021 – →