Hallitustiedote 9/2020 – Vastuullisuus, ja henkilöstön toimenkuva muutokset

26.9.2020  |  10:32  |  Raportit

Syyskuun hallitustiedotteen asioina ovat ajankohtaiset asiat koronavirustilanteesta, strategiatyön tiivistelmä ja henkilöstön toimenkuvat. Hallitus piti kokouksensa maanantaina 21.9.2020.

AIEMMAT HALLITUSTIEDOTTEET 2020

ELOKUU
HEINÄKUU

YHDESSÄ JA VASTUULLISESTI

Koronavirustilanne kiihtyy Suomessa ja toimisto seuraa tilanteen kehittymistä päivittäin. Parhaillaan valmistellaan Tennisliigan turvallista aloittamista ja joukkueiden pelisääntöjä turvalliselle ulkomaalaisten pelaamiselle. Tennisliitto ottaa tilanteen vakavasti ja korostaa turvallisen sekä vastuullisen kilpailu- ja harrastustoiminnan järjestämistä.

Kilpailutoiminnan ja kaiken muunkin toiminnan osalta on edelleen hyvä muistaa, että koronavirustilanne ei ole ohitse yhteiskunnassamme. On tärkeää muistaa vastuulliset järjestelyt sekä jokaisen yksilön oma vastuu etäisyys- ja hygieniaohjeistusten noudattamisesta. Tennisliiton toimisto ja hallitus seuraavat koronavirustilanteen etenemistä aktiivisesti ja informoivat sekä auttavat jäsenseurojaan.

LUE LISÄÄ TENNISLIITON OHJEISTUKSISTA
AINEISTOT MATERIAALIPANKISSA SEUROJEN HYÖDYNNETTÄVÄKSI

STRATEGIATYÖ: HENKILÖSTÖN TOIMENKUVAT MUUTTUVAT, HARRI SUUTARINEN KOULUTUSPÄÄLLIKÖKSI, ASIAKASPALVELUVASTAAVA REKRYTOIDAAN

Hallitus käsitteli Tennisliiton strategian 2021-2024 etenemistä. Strategian tavoitteena on palvella, aktivoida ja sitouttaa koko suomalaista tennistä.

Strategisiksi valinnoiksi valikoituvat: menestyvä huipputennis, kehittyvä kilpatennis ja kasvava harrastetennis. Strategisten valintojen keskiössä ovat ydintoiminnot: kilpailutoiminta, seuratoiminta, valmennustoiminta/huipputennis ja tapahtumat. Onnistumisten edellytysten avulla mahdollistetaan ydintoimintojen tehokas ja onnistunut toteutuminen: viestintä ja markkinointi, digitalisaatio, osaamisen kehittäminen, resurssit (talous, hallinto) ja olosuhteet. Vastuullisuusohjelma on myös vahvasti huomioituna tulevassa strategiassa.

Toimiston henkilöstö siirtyy uusiin tehtäviin vuoden vaihteessa ja siirtoa aloitetaan jo syksyn aikana. Hallitus hyväksyi uudet vastuualueet, jotka ovat

Kilpailutoiminta, Raisa Törnroos-Heinonen
Seuratoiminnan ja osaamisen kehittäminen, Harri Suutarinen
Huipputennis, tapahtumat ja kv. kilpailut, Roope Kailaheimo
Viestintä, markkinointi ja vastuullisuusohjelma, Jarno Tiusanen
Asiakaspalvelu, IT -käyttötuki, taloushallinto ja muut avustavat tehtävät, asiakaspalveluvastaava
Operatiivinen johtaminen, Teemu Purho

Esittelemme lähiviikkoina tarkemmin toimiston uusia toimenkuvia.

Jaa:

Seuraava uutinen: Kulikova taipui välierissä… →