Hallitustiedote 8/2020 – ajankohtaiset asiat koronavirustilanteesta, strategiatyön tilannekatsaus ja viestintäpäällikön sijaisuus

27.8.2020  |  21:33  |  Raportit

Elokuun hallitustiedotteen asioina ovat ajankohtaiset asiat koronavirustilanteesta, strategiatyön tilannekatsaus ja viestintäpäällikön sijaisuus. Hallitus piti kokouksensa tiistaina 25.8.2020.

AIEMMAT HALLITUSTIEDOTTEET 2020
HEINÄKUU
KESÄKUU

Yhdessä ja vastuullisesti

Viime päivien aikana on jälleen uutisoitu koronavirustilanteesta. Tennisliitto ottaa tilanteen vakavasti ja korostaa turvallisen sekä vastuullisen kilpailu- ja harrastustoiminnan järjestämistä.

Kilpailutoiminnan ja kaiken muunkin toiminnan osalta on edelleen hyvä muistaa, että koronavirustilanne ei ole ohitse yhteiskunnassamme. On tärkeää muistaa vastuulliset järjestelyt sekä jokaisen yksilön oma vastuu etäisyys- ja hygieniaohjeistusten noudattamisesta. Tennisliiton toimisto ja hallitus seuraavat koronavirustilanteen etenemistä aktiivisesti ja informoivat sekä auttavat jäsenseurojaan.

LUE LISÄÄ TENNISLIITON OHJEISTUKSISTA
AINEISTOT MATERIAALIPANKISSA SEUROJEN HYÖDYNNETTÄVÄKSI

Strategiatyö: Strategian tavoitteena on palvella, aktivoida ja sitouttaa koko suomalaista tennistä

Hallitus käsitteli Tennisliiton strategian 2021-2024 etenemistä. Liiton toimisto ja hallitus tiivistävät ja priorisoivat tulevan strategian kulmakiviä parhaillaan. Tavoitteita ja mittaristoja kirkastetaan loppukesän aikana. Strategian tavoitteena on palvella, aktivoida ja sitouttaa koko suomalaista tennistä.

Strategisiksi valinnoiksi valikoituvat: menestyvä huipputennis, kehittyvä kilpatennis ja kasvava harrastetennis. Strategisten valintojen keskiössä ovat ydintoiminnot: kilpailutoiminta, seuratoiminta, valmennustoiminta ja tapahtumat. Onnistumisten edellytysten avulla mahdollistetaan ydintoimintojen tehokas ja onnistunut toteutuminen: viestintä ja markkinointi, digitalisaatio, osaamisen kehittäminen, resurssit (talous, hallinto) ja olosuhteet. Vastuullisuusohjelma on myös vahvasti huomioituna tulevassa strategiassa.

Lisätietoja strategiatyöstä voit tiedustella toimisto(at)tennis.fi.

Eliisa Lindfors valittu viestintäpäällikön sijaiseksi 21.9.-10.11.2020

Viestintäpäällikölle haettavan sijaisuuden, isyysvapaan ajaksi 21.9.-10.11.2020, rekrytointiprosessi on päättynyt. Valinta kohdistui Eliisa Lindforsiin. Lindfors on parhaillaan viimeistelemässä markkinoinnin maisteriohjelmaansa ja omaa vahvan lajitaustan tenniksestä. Parhaillaan hän myös valmentaa Smash-Espoossa.

– Mahtava hypätä Tennisliiton porukkaan mukaan. Odotan innoissani, että pääsen seuraamaan nousevaa suomalaista tennistä lähempää ja toimimaan viestinnän parissa. Varmasti opettavainen ja mielenkiintoinen syksy edessä, kommentoi Lindfors.

Jaa:

Seuraava uutinen: Ruusuvuori kohtaa Bedenen… →