Kulikova välieriin ITF-turnauksessa Portugalissa

25.9.2020  |  18:28  |  Raportit

Anastasia Kulikova (WTA-ranking 538) on edennyt Portugalin Portossa kovilla kentillä pelattavan $15,000 ITF-turnauksen välieriin. Perjantaina Kulikova voitti vaihderikkaan puolivälieräottelun ukrainalaista Valeriya Strakhovaa (WTA-ranking 357) vastaan lukemin 6-4, 0-6, 6-2.

Kulikova jatkoi hyviä otteita turnauksessa voittaen avauserän lähes yli 200 ranking-sijaa ylempää Strakhovaa vastaan 6-4. Toisessa erässä voimasuhteet kääntyivät päälaelleen, kun ukrainalainen onnistui voittamaan erän puhtaasti 6-0. Kulikova kuitenkin onnistui nostamaan pelitasoaan viimeiseen ja ratkaisevaan erään voittaen erän ja ottelun lukemin 6-2. Ottelu kesti kokonaisuudessaan Portugalin lämmössä kaksi tuntia ja kymmenen minuuttia.

Kulikova pelaa välieräottelunsa lauantaina, kun hän saa vastaansa brasilialaisen Ingrid Gamarra Martinsin (WTA-ranking 450).