Virtanen: ”Ulkona on hyvä ilma ja sisällä hyvä fiilis”

19.11.2023  |  19:39  |  Ennakot

Otto Virtanen on laittanut palloon vauhtia tuttuun tyyliinsä parin harjoituspäivän aikana Málagassa.

”Hyvältä tuntuu, täällä on erittäin hyvät treeniolosuhteet ja olemme päässeet myös pelikentälle useasti pelaamaan. Aivan fantastista olla täällä, ulkona on hyvä ilma ja sisällä hyvä fiilis.”

Suomi kohtaa Kanadan MM-puolivälierässä tiistaina 21.11. klo 16.00 (CET). Tutustu kisasivustoon täältä. Kapteeni Nieminen kertoo niin Kanadan kuin Suomen tykkäävän aggressiivisesta tenniksestä; lue kapteenin mietteet tulevasta ottelusta täältä. Joukkueen konkari Harri Heliövaara linjaa myös, ettei Suomi pelkää ketään.

Virtanen laittoi Davis Cupin finaalien lohkovaiheessa upean show´n pystyyn Splitissä. Suomalaisässä tykitti vauhdikkaita lyöntejään vastustamattomasti kenttään, mikä toi kolme komeaa voittoa Botic van de Zandschulpista, Dino Prizmicistä ja Mackenzie McDonaldista. Suomalaispelaaja muistelee Kroatian tapahtumia lämmöllä ja löytää peliolosuhteesta paljon samaa.

”Kenttä on täälläkin nopea. Ei ehkä ihan niin nopea kuin Splitissä, mutta ihan todella lähellä. Tämä alusta on meille tosi hyvä. Pelini tuntuu tosi hyvältä täällä ja mitä jutellut myös muiden tiimiläisten kanssa, niin kaikki olemme olleet tyytyväisiä.”

TUTUSTU KISASIVUSTOON
TEE HAUSKA TESTI: KUKA SUOMEN PELAAJISTA OLET?

Kanadan joukkueen muodostavat Felix Auger-Aliassime (ATP-29), Milos Raonic (ATP-323, entinen ATP-3), Gabriel Diallo (ATP-136), Alexis Galarneau (ATP-198) ja Vasek Pospisil (ATP-300).

”Kanadasta löytyy laajuutta. Vaaditaan parasta peliä joukkueeltamme ja venymiskykyä. Kanadan kokoonpano on hieman kysymysmerkki, heillä on monia eri vaihtoehtoja. Varmasti on luvassa pienten marginaalien tapahtuma”, kommentoi kapteeni Jarkko Nieminen.

Suomen joukkueen muodostavat Emil Ruusuvuori (ATP-71), Otto Virtanen (ATP-170), Patrick Kaukovalta (ATP-781), Harri Heliövaara (nelinpelin ATP-29) ja Patrik Niklas-Salminen (nelinpelin ATP-123).

Virtanen näkee Suomen vahvuuden ja erottuvan tekijän Kanadaa löytyvän vahvasta yhteishengestä.

”Olemme olleet pitkään yhdessä ja nyt on taas ollut siistiä kaveriporukan kanssa viettää yhdessä aikaa ja treenata kohti ottelua.”

DAVIS CUP FINALS, THE FINAL 8 | MALAGA 21.-26.11.2023
Yläkaavio
Kanada – Suomi
Tsekki – Australia

Alakaavio
Hollanti – Italia
Iso-Britannia – Serbia

OTTELUOHJELMA
Tiistai 21.11. klo 16.00 (CET) | Suomi – Kanada
Keskiviikko 22.11. klo 16.00 (CET) | Tšekki – Australia
Torstai 23.11. | klo 10.00 (CET)  Italia – Hollanti & klo 16.00 (CET) Iso-Britannia – Serbia
Perjantai 24.11. klo 16.00 (CET) | 1. välierä
Lauantai 25.11. klo 12.00 (CET) | 2. välierä
Sunnuntai 26.11. klo 16.00 (CET) | Loppuottelu

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Suomen Tennisliitto (@tennisfin) jakama julkaisu

 

Jaa:

Seuraava uutinen: Tuomarikoulutus keräsi paljon… →