Tuomarikoulutus keräsi paljon osallistujia Turussa

20.11.2023  |  07:49  |  Seurat

Turussa järjestettiin sunnuntaina 19.11. tuomarikoulutus, joka keräsi paikalle 23 uutta tuomaria.

Syyskuun Lounais-Suomen aluetapaamisessa nousi aiheeksi tarve uusille tuomareille alueelle. Tuomarikoulutus järjestettiin osana keskitettyä TEHO Tennisliiga viikonloppua Turussa. Koulutettavat tutustuivat tuomaritoimintaa kouluttaja Erkki Viitasaaren johdolla ja pääsivät samalla seuraamaan otteluita sekä tuomaritoimintaa lähietäisyydeltä.

Tennisliiton kilpailupäällikkö Raisa Törnroos-Heinonen iloitsi suuresta määrästä koulutettavia.

”Seurat ja erityisesti ÅLK:n Jenni Vuola sai kerättyä ison määrän innokkaita uusia tuomareita mukaan koulutukseen. Oli ilo nähdä muutama uusi tuomari heti tositoimissa koulutuksen jälkeen Tennisliigan otteluissa. Kiitos Viitasaarelle kannustavasta ja positiivisesta asenteesta koulutuksessa.”

Hugo Eggert oli yksi koulutukseen osallistuneista, joka pääsi saman tien tuomarituoliin.

”Koulutus meni hienosti ja sain sieltä kaiken olennaisen tiedon aloittaakseni tuomarina. Olen pelannut itse kilpaa tennistä, joten tiesin myös entuudestaan useita asioita. Halusin heti mennä tuomitsemaan, kun sain siihen mahdollisuuden. Ottelut menivät hyvin ja sain paljon positiivista palautetta otteluiden jälkeen,” kommentoi Eggert.

Kysyttäessään jatkuuko tuomarointi niin vastaus oli selkeä.

”Ehdottomasti. Heti, kun on mahdollisuus niin haluan tuomita lisää otteluita. Ensi viikolla olen ainakin mukana ÅLK:n Tennisliigan otteluissa linjatuomarina.”

Uusista tuomarikoulutukset päivitetään tennis.fi -sivustolle.

Hugo Eggert

Jaa:

Seuraava uutinen: Viikkoennakko 47/2023 – →