Viikkokatsaus 31/2018 – Kaarinan ja Savitaipaleen ITF-turnaukset huipentuvat viikonloppuna

3.8.2018  |  06:24  |  Raportit

Patrik Niklas-Salminen tavoittelee huomenna uransa toista kaksinpelin ammattilaisturnauksen voittoa, kuva: Jussi Vanto / Admares Open

Vauhdikas tennisviikko on tarjoillut jälleen hienoja suorituksia. Kaarinan ja Savitaipaleen $15,000 ITF-ammattilaisturnaukset huipentuvat viikonloppuna.

Niklas-Salminen välierissä Kaarinassa ja Ahti puolivälierissä Savitaipaleella

Tällä viikolla pelataan Kaarinassa ja Savitaipaleella $15,000 ITF-turnauksia. Miehet pelaavat Kaarinassa ja tänään ovat vuorossa kaksinpelin välierät. Neljän parhaan joukossa on turnauksen toiseksi sijoitettu Patrik Niklas-Salminen, joka kohtaa tänään aikaisintaan kello 16:00 neljänneksi sijoitetun virolaisen Vladimir Ivanovin.

Naisten puolella Savitaipaleella on myös yksi suomalaispelaaja jatkossa. Turnauksen yllättäjä Venla Ahti voitti eilen kuudenneksi sijoitetun australialaisen Angelique Svinosin ja kohtaa tänään puolivälierässä aikaisintaan klo 13:30 neljänneksi sijoitetun venäläisen Angelina Zhuravlevan.

LUE EILISEN PÄIVÄRAPORTTI

Alle 13-vuotiaiden PM-kisat pelattu – Suomi sijoittui toiseksi Ruotsin jälkeen

Alle 13-vuotiaiden Pohjoismaiden mestaruuskilpailut pelattiin Suomen, Ruotsin, Norjan ja Tanskan kesken Pajulahdessa 30.7.-1.8. Suomi sijoittui hienosti toiseksi Ruotsin jälkeen. Otteluiden ohessa oli myös paljon muuta oheistoimintaa sekä keskustelua Pohjoismaisen yhteistyön syventämisestä.

LUE LISÄÄ

Hietarannan loistokkaat peliesitykset jatkuivat Euroopassa

Laura Hietarannan kesäkausi on sujunut erittäin hyvin. Viime viikolla 14-vuotiaiden EM-kilpailuissa Hietaranta ylsi kaksinpelissä 16 parhaan joukkoon – tällä viikolla nuori pallotaituri eteni 14-vuotiaiden Tennis Europen 1. kategorian turnauksen kaksinpelin puolivälieriin Saksassa. Eilen pelatussa puolivälierässä Hietaranta hävisi 14-vuotiaiden Euroopan rankingin 17. ukrainalaiselle Sabina Zeynalovalle 6-4, 6-7, 1-6.

KAAVIOT

Kontinen/Peers hävisivät avauskierroksella Washingtonissa

Henri Kontisen ja John Peersin oli taipuminen Washingtonin ATP500-turnauksen avauskierroksella Kolumbian Juan Sebastian Cabalille ja Robert Farahille 4-6, 4-6.

Heliövaaran ottelut jäivät avauskierroksille Kiinassa

Harri Heliövaara matkasi Aamulehti Tampere Openin massakentiltä suoraan Kiinaan ja Chengdun $125,000 ATP Challenger -turnaukseen. Kovilla kentillä pelatussa turnauksessa oli suomalaisen taipuminen kaksinpelin avauskierroksella australialaiselle Akira Santillanille 7-6, 5-7, 6-7. Myös nelinpelissä Heliövaara ja Henri Laaksonen taipuivat avauskierroksella.

Eklund hävisi pääsarjan avauskierroksella Espanjassa

Suomen korkeimmalle rankattu naispelaaja Mia Eklund (WTA-539) pelasi tällä viikolla Espanjan Segoviassa $25,000 ITF-turnauksessa. Eklund karsi tiensä kaksinpelin pääsarjaan, jonka avauskierroksella hänen oli taipuminen turnauksen toiseksi sijoitetulle Olga Saez Larralle 1-6, 1-6. Nelinpelissäkin kaksikon Eklund/Mariana Drazic (CRO) taival katkesi ensimmäiselle kierrokselle.

12- ja 16-vuotiaiden ulkokenttien SM-kilpailut käynnistyvät perjantaina Kotkassa ja Lahdessa

12-vuotiaat pelaavat Kotkassa ja 16-vuotiaat Lahdessa ulkokenttien SM-mitaleista – turnaukset ovat samalla vuoden neljännet Cinia Junior Grand Prix -osakilpailut. Turnaukset alkavat perjantaina ja alustavien ohjelmien mukaan Kotkassa pelataan viimeiset ottelut tulevana maanantaina ja Lahdessa tiistaina.

LUE LISÄÄ & KATSO KAAVIOT

Hangon kansainvälinen ITF-senioriturnaus huipentuu viikonloppuna

Scandinavian EB Championships -turnaus keräsi ennätysmäärän pelaajia Hankoon – noin 300 pelaajaa 24 maasta on päässyt nauttimaan turnauksen loistavista puitteista ja viihtyvyydestä. Viikonloppuna pelataan sarjojen mestaruuksista.

KAAVIOT
LIVE STREAM

Jaa:

Seuraava uutinen: Niklas-Salminen loppuotteluun Kaarinan… →