Viikkoennakko 34/2020 – Ruusuvuori pelaa Yhdysvalloissa, TEHO Sport Finnish Tour jatkuu kovatasoisilla turnauksilla viikonloppuna

17.8.2020  |  21:02  |  Ennakot

Viikkoennakot ja -katsaukset palaavat takaisin ammattilaiskiertueiden käynnistymisen yhteydessä tällä viikolla. Tulevien viikkojen aikana riittää paljon seurattavaa tenniksen ystäville.

Ruusuvuori pelaa Cincinnatin karsinnoissa 20.-21.8.

Kaikki ammattilaiskiertueet ovat nyt jälleen käynnissä tai käynnistymässä tällä viikolla. Viime viikolla julkaisimme suomalaispelaajien tulevien viikkojen pelisuunnitelmat – voit lukea niistä lisää täältä.

Tällä viikolla on vauhdissa Suomen ykköskaksinpelaaja Emil Ruusuvuori. Ruusuvuori on uusien asioiden kynnyksellä, sillä hänellä on edessään uran ensimmäinen ATP Masters -turnaus ja myöhemmin debyytti pääsarjassa Grand Slam -tasolla US Openissa. Tulevana torstaina 20.8. käynnistyy Cincinnatin Masters-turnauksen karsinnat, jossa suomalainen on mukana – kaavioita ei ole vielä julkaistu. Poikkeuksellisesti turnaus pelataan New Yorkissa ja heti perään on luvassa US Open. Cincinnatin karsinnat pelataan 20.-21.8. ja pääsarja käynnistyy lauantaina 22.8.

– Ensimmäinen Grand Slam -pääsarjapaikka on siisti juttu. Sen eteen on muutamat tunnit hakattu palloa. Innolla odotan tulevia otteluita, kertoi Ruusuvuori viikko sitten Meilahdessa.

Voit lukea lisää Emilin ajatuksia täältä.

Kovatasoiset TEHO Sport Finnish Tour -osakilpailut Hämeenlinnassa ja Savonlinnassa – miesten turnauksessa ammattilaispelaajien loistoa

TEHO Sport Finnish Tour jatkuu erittäin kovatasoisena myös tulevana viikonloppuna 21.-23.8., kun miehet pelaavat Hämeenlinnassa ja naiset Savonlinnassa. Kyseessä ovat ulkokauden viimeiset Finnish Tour -osakilpailut, seuraavaksi pelataan jo sisäkentillä 4.-6.9. Jyväskylässä. Viikonlopun kaaviot ja otteluohjelmat julkaistaan keskiviikkona Tennisässässä.

Naisten osakilpailuun ei tullut aivan täyttä kaaviota, mutta Kellarpellon tenniskentillä Savonlinnassa on tarjolla taatusti viihdyttäviä otteluita. Palloja ovat iskemässä mm. ulkokenttien hopeamitalisti Ella Haavisto (Smash) ja pronssimitalisti Laura Hietaranta (HVS) sekä Suomen listan neljäs Liisa Vehviläinen (ÅLK). Hämeenlinnassa pelattava miesten turnaus on erittäin kovatasoinen: paikalla ovat TOP10-pelaajista Patrik Niklas-Salminen (HVS, kuvassa), Harri Heliövaara (Sata), Otto Virtanen (HVS), Eero Vasa (ÅLK), Lauri Kiiski (TaTS), Masi Sarpola (HVS) ja Roni Rikkonen (TaTS). Suomalaisia ovat myös haastamassa viisi virolaispelaaja – heitä johdattaa entinen maailmanlistan 71. 32-vuotias Jürgen Zopp (ATP-540).

6. TEHO SPORT FINNISH TOUR, NAISET 21.-23.8.2020 | SAVONLINNA, SVS
6. TEHO SPORT FINNISH TOUR, MIEHET 21.-23.8.2020 | HÄMEENLINNA, HTS

Junioreiden SM-liigacup isketään Hangossa 21.-23.8.

Junioreiden SM-liigacup pelataan toiveiden mukaisesti kaikkien ikäluokkien osalta Hangon Tennisstadionilla. Liigacupissa pelataan 11-, 13- ja 15-vuotiaiden sarjoissa – kyseessä on siis joukkuemuotoinen kilpailu. Yksi sarjaottelu käsittää kaksi kaksinpeliä ja yhden nelinpelin. Turnauksen kaaviot ja ohjelma julkaistaan ennen turnauksen alkua Tennisässässä.

JUNIOREIDEN SM-LIIGACUP | HANKO, HTK

Kansallisia turnauksia neljällä paikkakunnalla

Viikonloppuna pelataan myös tuttuun tapaan kansallisia kilpailuja. Palloja lyödään verkon yli seuraavilla paikkakunnilla: Jyväskylä (JTS), Lahti (LVS), Savonlinna (SVS) ja Helsinki (VRT). Kaaviot ja otteluohjelmat julkaistaan Tennisässässä.

KATSO VIIKON TURNAUKSET

Jaa:

Seuraava uutinen: Olympiakomitea: Seuroille taattava… →