Viikkoennakko 31/2018 – Kontinen palaa kilpakentille ja ITF-turnaukset sekä 12- ja 16-vuotiaiden SM-kilpailut Suomessa

30.7.2018  |  10:15  |  Ennakot

Tällä viikolla riittää seurattavaa useasta eri näkökulmasta. Muun muassa Henri Kontinen palaa kilpakentille Washingtonin ATP500-turnauksessa, Kaarinassa ja Savitaipaleella pelataan $15,000 ITF-turnauksia, alle 13-vuotiaiden Pohjoismaiden mestaruuskilpailut isketään Pajulahdessa sekä 12- ja 16-vuotiaiden ulkokenttien Suomen mestaruuksista pelataan Kotkassa ja Lahdessa.

Kontinen/Peers toiseksi sijoitettuina Washingtonissa

Henri Kontinen ja John Peers pelaavat ensimmäistä kertaa pettymykseen päättyneen Wimbledonin jälkeen – suomalais-australialainen pari pelaa kovilla kentillä pelattavassa Washingtonin ATP500-turnauksessa. Toiseksi sijoitettu pari kohtaa ensimmäisellä kierroksella kolumbialaiset Juan Sebastian Cabalin ja Robert Farahin. Ottelu pelataan tiistaina aamuyöstä Suomen aikaa.

KAAVIOT

Heliövaara Chengdun $125,000 ATP-haastajaturnauksessa

Harri Heliövaara pyrkii jatkamaan hyviä otteitaan Chengdussa, Kiinassa. Kovilla kentillä pelattavassa turnauksessa pelaa Heliövaara sekä kaksin- että nelinpeliä yhdessä Henri Laaksosen kanssa. Heliövaara/Laaksonen voittivat pari viikkoa sitten €43,000+H ATP-haastajaturnauksen Ruotsissa – lue lisää täältä. Heliövaara pelaa parhaillaan kaksinpelin avauskierroksen otteluaan australialaista Akira Santillania vastaan.

KAAVIOT

Kaarinan ja Savitaipaleen $15,000 ITF-turnaukset vauhdissa

Aamulehti Tampere Openin jälkeen pelataan Suomessa vielä neljä ITF-turnausta ulkokentillä. Tällä viikolla 30.7.-5.8. pelaavat naiset Savitaipaleella ja miehet Kaarinassa.

Miesten kaksinpelin pääsarja alkaa tänään ja siellä menestystä hakevat karsinnat selvittäneet Mika Kosonen ja Ilari Vesanen – heidän lisäksi pääsarjassa ovat toiseksi sijoitettu Patrik Niklas-Salminen, Patrick Kaukovalta, Otto Virtanen ja Panu Virtanen sekä villeillä korteilla mukaan päässeet Ville-Petteri Ahti, Verneri Tuomi ja Eero Vasa.

$15,000 ITF-TURNAUS, ADMARES OPEN 2018, KAARINA

Naisten puolella Venla Ahti tavoittelee tänään kaksinpelin pääsarjapaikkaa. Pääsarjassa ovat varmuudella Piia Suomalainen ja villit kortit saaneet Oona Orpana, Ella Haavisto ja Alexandra Anttila.

$15,000 ITF-TURNAUS, SAVITAIPALE LADIES OPEN 2018

Pohjoismaiden mestaruuskilpailut 30.7.-1.8. Pajulahdessa

Pohjoismaiden mestaruuskilpailut käydään Pajulahden Liikuntakeskuksella 30.7.-1.8. Joukkuemuotoisessa turnauksessa kaikki maat pelaavat toisiaan vastaan.

– Pelit pelataan maanantaista keskiviikkoon ja lähtökohtana on saada nuorille mahdollisimman paljon pelejä. Ohjelmassa on myös muuta urheilua ja aktiviteettia. Tavoitteena on myös lisätä Pohjoismaiden välistä yhteistyötä varsinkin nuoremmissa ikäluokissa, josta myös keskustelemme otteluiden lomassa, kertoi Tennisliiton koulutuspäällikkö Harri Suutarinen.

Suomea edustamaan on valittu seuraavat pelaajat:

Pojat
Oliver Byskata (ÅLK), Lenni Loukkola (OVS), Max Alopaeus (ETS), Atte Viikki (TaTS), Otso Martikainen (HVS), Samuli Holmberg (T-88)

Tytöt
Sade Scharlin (ÅLK), Stella Remander (Lo-Te), Marissa Minetti (TaTS), Rinja Kautto (OVS), Emma Kuusisto (JTS)

12- ja 16-vuotiaiden SM-kilpailut 3.-6.8. Kotkassa ja Lahdessa

Tulevana viikonloppuna pelataan 12- ja 16-vuotiaiden vuoden 4. Cinia JGP -osakilpailut, jotka ovat samalla ulkokenttien SM-kilpailut. 12-vuotiaat pelaavat Kotkassa ja 16-vuotiaat Lahdessa. Kaaviot ovat julkaistu (katso alla olevista linkeistä) ja ennakkoa aiheesta tulossa myöhemmin.

12-VUOTIAIDEN SM-KILPAILUT/4. CINIA JGP, KOTKA
16-VUOTIAIDEN SM-KILPAILUT/4. CINIA JGP, LAHTI

Kansainvälinen senioriturnaus Scandinavian EB Championships alkaa Hangossa

Ennätysmäärä pelaajia kilpailee ja viihtyy tällä viikolla Hangon kansainvälisessä ITF Seniors Cirquitin Scandinavian EB Championships -turnauksessa.

LUE LISÄÄ & KATSO KAAVIOT
LIVE STREAM

Jaa:

Seuraava uutinen: Luokkamestaruussarjan SM-kilpailu ja… →