Oona Orpanan tie katkesi välieriin Tampereella

28.7.2018  |  16:45  |  Raportit

Oona Orpanan, 17, upeat otteet Aamulehti Tampere Openin $15,000 ITF-turnauksessa päättyivät kaksinpelin välieriin.

Lauantain välierässä suomalaista vastaan asettui toiseksi sijoitettu serbialainen Bojana Marinkovic (WTA-598). Ensimmäisessä erässä Orpanalla oli useita geimipalloja, mutta 21-vuotias Marinkovic onnistui kääntämään erän itselleen tapahtumia selvemmin lukemin 6-1. Toisessa erässä Orpana kiihdytti 3-0 -johtoon, mutta tästä ei toiseksi sijoitettu serbialainen hätkähtänyt. Marinkovic nappasi kuusi peliä putkeen ja eteni loppuotteluun eräluvuin 6-1, 6-3.

– Kokonaisuutena turnauksesta jäi tosi hyvä fiilis. Pystyin toteuttamaan matseissa niitä asioita, joita ollaan treenattu. Tosi tyytyväinen välieräpaikkaan varsinkin kun en vielä pysty lyömään rystyä, Orpana kommentoi turnaustaan.

NAISTEN KAKSINPELIN KAAVIO

Tulevalla viikolla Orpana pelaa Savitaipaleen $15,000 ITF-turnauksessa, johon hän sai villin kortin.

– Nyt on hyvä fiilis lähteä Savitaipaleelle. Sain monta hyvää matsia tällä viikolla ja lisää itseluottamusta.

SAVITAIPALEEN $15,000 ITF-TURNAUS

Orpana kärsi loukkaantumisesta alkuvuoden ja hän palasi kilpakentille juurikin Tampereella heinäkuun  alun SM-Liigacupissa. Paluu on ollut erittäin vakuuttava, sillä Orpana juhli HVS-Tenniksen riveissä SM-Liigacupin mestaruutta ja tämän jälkeen hän voitti Hangon Finnish Tour -osakilpailun. Ja nyt ensimmäisessä kansainvälisessä kisassaan hän saavutti heti välieräpaikan.

Aamulehti Tampere Openin kaksinpelien finaalit sunnuntaina

Huomenna pelataan Aamulehti Tampere Openin kaksinpelin finaalit. Naisten finaalissa kohtaavat ykköseksi sijoitettu Francesca Jones (GBR) ja toiseksi sijoitettu Marinkovic (SRB). Miesten loppuottelussa kohtaavat kolmanneksi sijoitettu Juan Ignacio Londero (ARG) ja kuudenneksi sijoitettu Tallon Griekspoor (NED). Naisten finaali pelataan klo 11:00 ja miesten finaali klo aikaisintaan 13:00.

Tänään miesten nelinpelin mestaruuteen pelasivat Markus Eriksson/Andre Göransson (SWE). Naisten nelinpelin loppuottelu pelataan myöhemmin tänään.