Hangon kansainvälisessä Scandinavian EB Championships -senioriturnauksessa ennätysmäärä pelaajia

27.7.2018  |  07:25  |  Ennakot

Hangon upeilla massakentillä pelataan kansainvälinen ITF Seniors Cirquitin Scandinavian EB Championships -turnaus 30.7.-5.8.

Turnauksessa pelataan 35-75 -vuotiaiden ikäluokissa kaksin- ja nelinpeliä sekä sekanelinpeliä. Tämän vuotuinen turnaus on kilpailuhistorian suurin, kun noin 250 pelaajaa 24 maasta saapuu Hankoon.

”Uudet kentät ja pukukopit ja uusi osallistujaennätyskin”

Turnauksen organisaatio odottaa jo innolla tulevaa turnausta.

– Järjestelyt ovat sujuneet hyvin. Meillä on täällä uudet kentät ja pukukopit ja uusi osallistujaennätyskin on kilpailussa, kun noin 250 pelaajaa saapuu kilpailemaan 24 maasta, Joakim Berner kertoo.

ITF Seniors Cirquitin turnausluokitukset ovat A-5, A on korkein taso ja 5 on matalin taso. Hangon senioriturnaus on saanut korkeimman A-kategorian luokituksen ITF:lta. Berner kertoo, että tämä on systemaattisen työn tulosta.

– Olemme panostaneet paljon saadaksemme kilpailulle A-kategorian tunnuksen. Alkuun resursoimme korkean profiilin pelaajiin, jotta saimme pelaajien kiinnostuksen ja arvostuksen sekä ITF:n huomion. Koko ajan olemme myös panostaneet viihtyvyyteen, jonka tärkeys on suuri.

Berner korostaakin, että tapahtumassa ennen kaikkea viihdytään yhdessä ja paikalle saapuvat tuntevat varmasti vahvan yhteisöllisyyden tunteen.

– Näissä tapahtumissa on aina mukava tunnelma, pelaajat ja yleisö saapuvat aamulla ja viettävät koko päivän paikalla. Kaikki ovat tervetulleita pelitasosta ja iästä riippumatta – yhdessä oleminen ja jo mainitsemani viihtyminen ovat meille kaikista tärkeintä. Tunnelma kannattaa tulla itse kokemaan.

Tervetuloa seuraamaan maailman korkeatasoisinta senioritennistä

Scandinavian EB Championships -turnaus käynnistyy siis tulevana maanantaina ja finaalipäivä pelataan sunnuntaina 5.8. Turnauksessa on mukana monia entisiä ammattilaisia ja nykyisiä ikäluokkiensa maailman TOP10-pelaajia.

Katso alla olevasta linkistä keitä Hangossa pelaa ja milloin. Turnauksen pelipaikkana toimii siis Hangon Tennisstadion (Appelgrenintie 12, 10900 Hanko).

LISÄTIEDOT, KAAVIOT & OTTELUOHJELMA
SCANDINAVIAN EB CHAMPIONSHIPS -FACEBOOK

Jaa:

Seuraava uutinen: Kaarinan ja Savitaipaleen… →