Viikkoennakko 1/2021 – Ruusuvuori ja Heliövaara Turkissa, TEHO Sport Tennisliigaa viikonloppuna

4.1.2021  |  13:27  |  Ennakot

On vuoden 2021 ensimmäisen viikkoennakon paikka. Saman tien pääsemme jännittämään Emil Ruusuvuoren ja Harri Heliövaaran otteita ammattilaiskentillä – lisäksi ulkomailla on junioriedustusta ja kotimaassa pelataan TEHO Sport Tennisliigaa 8.-10.1.

Ruusuvuori ja Heliövaara hakevat voitokasta avausta ATP-kiertueella Turkissa

Emil Ruusuvuori, 21, ja Harri Heliövaara, 31, avaavat ammattilaiskautensa ATP250-turnauksessa Turkin Antalyassa 7.-13.1. Ruusuvuori (ATP-87) on suoraan kaksinpelin pääsarjassa ja Heliövaara pääsi myös takaoven kautta kaksinpelin karsintoihin, joissa kohtaa tiistaina Intian Sasikumar Mukundin (ATP-300). Ruusuvuori kohtaa pääsarjan avauskierroksella tsekkiläisen Jiri Veselyn (ATP-67) – pelipäivää ei ole vielä tiedossa.

Ruusuvuori ja Heliövaara (nelinpelin ATP-111, uusi ennätyslukema) ovat mukana myös nelinpelissä, jossa kohtaavat avauskierroksella parin Denys Molchanov/Aleksandr Nedovyesov.

Turnaus alkaa poikkeuksellisesti torstaina, koska ATP on joutunut muokkaamaan kalenteriaan ottaen huomioon karanteeniajat ja matkustukset vuoden ensimmäiseen Grand Slam -turnaukseen Australian avoimiin, joka alkaa 8.2.

ANTALYA OPEN, ATP250 | TURKKI

Julkaisimme maajoukkuepelaajien alkukauden suunnitelmat sunnuntaina 3.1. – voit lukea niistä lisää täältä.

Remander ITF-juniorikiertueella Saksassa

Porsche Junior Team Finlandin Stella Remander, 15, avaa vuotensa alle 18-vuotiaiden ITF-kiertueella Saksassa.

ALLE 18-VUOTIAIDEN ITF WORLD JUNIOR TENNIS TOUR, 4. KATEGORIA | SAKSA

TEHO Sport Tennisliiga jatkuu ilman yleisöä 8.-10.1. – seuraa otteluita Ruudusta

TEHO Sport Tennisliiga jatkuu tulevana viikonloppuna 8.-10.1. Ottelut pelataan ilman yleisöä, koronarajoitusten mukaisesti on SM-tason kilpailutoimintaa mahdollista jatkaa. Luvassa on kolme naisten ja kymmenen miesten ottelua. Ruutu Urheilun kautta voit seurata kuutta otteluparia. Lauantainen ottelu Smash-Kotkan ja Helsingin Lawn-Tennis Klubin välillä on selostettu, kun selostuskopissa on Veli-Matti Markkanen.

Sarjojen kärkikolmikot muodostavat naisissa Smash, Tampereen Tennisseura ja HVS-Tennis sekä miehissä Smash, HVS ja TVS-Tennis.

TEHO SPORT TENNISLIIGAN KOTISIVUT

Tennisliigan kausi kääntyy kohti loppuhuipennustaan. 8.-10.1. pelattujen otteluiden jälkeen on tarkoitus pelata runkosarjojen päätöskierrokset 15.-16.1.2021, jonka jälkeen kausi huipentuisi puolivälieriin ja välieriin 5.-6.2.2021 sekä pronssi- ja mestaruusotteluihin 13.2.2021. Alunperin oli suunnitteilla pelata keskitetty finaalitapahtuma, mutta tästä luovuttiin ja mitalipelit pelataan runkosarjassa paremmin sijoittuneen kotikentällä.

TILANNEKATSAUS KORONAVIRUSTILANTEESEEN

Koronavirustilanteeseen liittyen päivittää Tennisliitto ohjeistuksiaan viimeistään perjantaina 8.1. Tämän hetkiset ohjeistukset ovat voimassa 10.1. asti – lue ohjeistukset täältä.

Odotamme lisätietoja Olympiakomitean ja viranomaisten suunnalta liittyen kilpailu- ja sarjatennistoimintaan. Joulukuussa annetun ohjeistuksen mukaan aloitetaan TEHO Sport Tennisliiga ja I-divisioona nyt tammikuussa – kyseisten sarjojen pelaaminen on mahdollista viranomaispäätösten mukaisesti.

Seurojen valmennustoiminnan osalta ohjeistuksemme säilyy samana, eli noudatetaan alueellisia ja valtakunnallisia viranomaispäätöksiä. Alueet ovat antaneet erilaisia toimintaohjeita epidemian eri vaiheisiin.

Ollaan yhteyksissä ja toimistomme tavoittaa toimisto(at)tennis.fi.

Jaa:

Seuraava uutinen: Tennisliitto ja Unisport… →