Orpana/Ahti nelinpelin Suomen mestareiksi

3.7.2021  |  19:29  |  Raportit

Smash-Kotkan Oona Orpana ja Venla Ahti toistivat vuoden 2019 temppunsa ulkokenttien SM-kilpailuissa. Nelinpelin Suomen mestaruus tuli finaalivoitolla parista Clarissa Blomqvist (HTK)/Emelie Gabran (HVS).

NAISTEN KAKSINPELIN FINAALISSA ORPANA VS VEHVILÄINEN
MIESTEN SM-KULLASTA PELAAVAT KAUKOVALTA JA PAUKKU
KUVAGALLERIA

Sunnuntai 4.7.

klo 10.00 naisten kaksinpelin loppuottelu: [1] Oona Orpana – [2] Liisa Vehviläinen
klo 11.30 miesten kaksinpelin loppuottelu: [2] Patrick Kaukovalta – [7] Juho Paukku
klo 13.30 miesten nelinpelin loppuottelu: [3] Eero Vasa/Iiro Vasa – Vesa Ahti/Hermanni Tiainen

Järjestävän seuran Hangon Tenniskerhon Blomqvist ja HVS-Tenniksen Gabran olivat edenneet sijoittamattomina pelaajina hienosti loppuotteluun. Loppuottelussa olivat siis vastassa läpi turnauksen vahvasti pelanneet ykköseksi sijoitetut Orpana/Ahti. Kärkisijoitetut jatkoivat vahvalla ja vakuuttavalla linjallaan vieden mestaruuden 6-2, 6-1.

– Viikon teemamme on ollut: hyvä fiilis. Sillä olemme menneet ja kaikki ottelut sujuivat hyvin. Olemme pelanneet niin paljon yhdessä, että on aina helppoa lähteä kentälle pelaamaan, kertoi Orpana.

– Täydellinen viikko! Täällä oli upeaa pelata, kun puitteet olivat aivan huippukunnossa, komppasi Ahti.

Miten mestaripari kuvailee toisiaan nelinpelaajina?

– Oona on vahva tuki, jos itselläni meinaa lähteä lyönti itään tai länteen, niin aina voi luottaa Oonan hoitavan, avasi Ahti.

– Venla on tosi hyvä verkolla, menee rohkeasti väliin ja omaa hyvät kädet ratkaista palloja. Pelaamme aika usein Venla verkolla ja minä takakentällä, se on ollut toimiva ratkaisu, sanoi Orpana.

Orpana hakee sunnuntaina tuplamestaruutta kaksinpelin loppuottelussa.

Miesten nelinpelin loppuottelu pelataan sunnuntaina klo 13.30. Siinä kohtaavat kolmanneksi sijoitetut Eero Vasa/Iiro Vasa (ÅLK) ja Vesa Ahti (Smash-Kotka)/Hermanni Tiainen (Smash).

SM-hopeaa Clarissa Blomqvist ja Emelie Gabran

Jaa:

Seuraava uutinen: Orpanalle kolmas ulkokenttien… →