Vastuullinen osallistuminen kilpailutoimintaan

7.8.2020  |  09:08  |  Yleinen

On hyvä muistaa, että koronavirustilanne ei ole ohitse yhteiskunnassamme. On tärkeää muistaa edelleen vastuulliset kisajärjestelyt sekä jokaisen yksilön oma vastuu etäisyys- ja hygieniaohjeistusten noudattamisesta.

Tennisliiton alaisessa kilpailutoiminnassa tulee noudattaa valtioneuvoston, aluehallintoviraston (AVI) ja Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) ohjeita.
Muistutamme, että mikäli henkilöllä on flunssan oireita tai on muuten sairas, kilpailuun osallistuminen ja oleskelu pelipaikalla on kielletty. Kilpailupaikalla ja ottelutapahtuman yhteydessä ei kätellä toistaiseksi. Ottelun päätyttyä pelaajat kohtaavat verkolla vähintään 2 metrin etäisyys huomioiden ja kiittävät toisiaan ottelusta. Huomautamme myös matkustuksen lisäännyttyä, että mikäli pelaaja on saapunut ulkomailta (14 vrk:n sisällä) tai pelaaja on asetettu karanteeniin, pelaaminen on kiellettyä kilpailussa. Poikkeuksena ne maat, joiden osalta hallitus on päättänyt luopua maahantulon rajoituksista. 14 vuorokauden karanteeni on ehdoton. Mikäli pelaaja on ollut ulkomailla ja karanteenin piirissä, tulee asiasta olla yhteydessä kilpailunjohtajaan välittömästi ja vetäytyä kilpailusta. Vetäytyminen ei aiheuta kurinpitorangaistusta pelaajalle.

Tennisliiton ohje pelaamiseen

Jaa:

Seuraava uutinen: 14-vuotiaiden Suomen mestaruuksista… →