Zenniz ensimmäistä kertaa käytössä junioreiden SM-kisoissa

6.4.2023  |  13:38  |  Ennakot, Yhteistyökumppanuudet

Pääsiäisenä pelataan vuoden 2. Fazer Junior Grand Prix -osakilpailut Helsingissä ja Tampereella. Samalla kyseessä ovat 12-16 -vuotiaiden SM-kilpailut.

2. FAZER JGP, SM-KILPAILUT 12- JA 16-VUOTIAAT | HELSINKI, HVS
2. FAZER JGP, SM-KILPAILUT 14-VUOTIAAT | TAMPERE, TATS
2. FAZER JGP 10-VUOTIAAT | TAMPERE, TATS

Helsingissä pelaavat 12- ja 16-vuotiaat ovat osa historiallista teknologiaharppausta, sillä ensimmäistä kertaa junioreiden SM-kilpailuissa otetaan käyttöön Tennisliiton hyväksymänä Zenniz-älylaitteet.

Pelin aikana Zenniz-laitteelle merkitään voitetut pelit (geimit) sekä puolten vaihdot. Zenniz-laitetta voi käyttää linjatuomioiden haastoon kaksinpeleissä. Kisahenkilökunta opastaa laitteen käytössä. Zenniz-järjestelmä ei valitettavasti ole käytössä kaikilla kentillä. Mikäli Zenniz-laite ei syystä tai toisesta suostu yhteistyöhön, peli pelataan normaaliin tapaan.

Suosittelemme lataamaan Zenniz-sovelluksen puhelimeen ja tekemään käyttäjätilin jo ennen turnausta.

Zenniz järjestää info-tilaisuuden kaikille Zennizestä kiinnostuneille Talin Tenniskeskuksen kerhohuoneella (2.krs) perjantaina 7.4.2023 klo 11:00.

Tennisliitto ja Zenniz toivat älykentän TEHO Sport Tennisliiga -otteluihin vuonna 2021. Yhteistyö jatkuu ja syventyy tulevien vuosien aikana. Nyt junioreiden SM-kisat ovat uusi aluevaltaus; lisäksi järjestelmä otettiin käyttöön yleisessä sarjatenniksessä. Tutustu yhteistyöhön täältä ja sarjatennikseen täältä.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön HVS-Tennis (@hvstennis) jakama julkaisu

Jaa:

Seuraava uutinen: Remander matkalla junioripeleistä… →