Virtanen loppuotteluun Bosnia-Hertsegovinassa

22.5.2021  |  16:15  |  Raportit

Otto Virtanen on edennyt loppuotteluun $15,000 ITF-ammattilaisturnauksessa Bosnia-Hertsegovinassa.

Virtanen (ATP-555) on urakoinut viimeiseen kahteen päivään neljä ottelua, koska turnauksen alkuviikkoa häiritsi vesisade. Lauantaiaamuna kuudenneksi sijoitettu suomalaispelaaja tyylitteli komean voiton puolivälierässä ykköseksi sijoitetusta venäläisestä Artem Dubrivnyysta (ATP-411) 6-1, 6-3 ja välierässä kaatui kolmanneksi sijoitettu chileläinen Bastian Malla (ATP-523) 1-6, 5-4 rtd. Virtanen käänsi ottelun hallinnan itselleen avauserän jälkeen ja erän loppuhetkillä loppuivat voimat vastustajan jaloista, jotka alkoivat molemmat krampata.

– Aamun puolivälierä oli todella stabiili esitys, josta olen ylpeä. Välieräkin oli hyvää tennistä, mutta tiukat pelit kääntyivät lähes kaikki aluksi vastustajalle. Sitten toisessa erässä löysin peliini uuden vaihteen. Ja vielä kun huomasin vastustajani vaikeudet jatkoin entistä kovemmin, kertoi Virtanen.

Sunnuntaisessa loppuottelussa asettuu vastaan voittaja ottelusta [4] Eric Vanshelboim (ATP-549) – [7] Matheus Pucinelli De Almeida (ATP-521).

Virtanen ja Vanhelsboim ovat mukana myös nelinpelissä. Heidän puolivälierä pelataan myöhemmin lauantaina.

Virtanen tulee ensi viikoksi takaisin Suomeen ja pelaa Kouvolan ITF-ammattilaisturnauksessa. Lue lisää täältä.