TEHO Sport Finnish Tour: välierät ja finaalit sunnuntaina – ketkä mestareiksi?

22.5.2021  |  20:41  |  Raportit

Vuoden ensimmäinen TEHO Sport Fnnish Tour on loppuhuipennusta vaille valmis Talin Tenniskeskuksella. Sunnuntaina pelataan välierät ja loppuottelut – vallitsevasta koronatilanteesta johtuen pelataan turnaus ilman yleisöä, voit seurata tapahtumia Ruudusta.

Naisten välierät pelataan sunnuntaiaamuna klo 9.30 alkaen ja miesten klo 11.00. Päivä huipentuu loppuotteluihin, naiset klo 13.00 ja miehet klo 14.30. Ruudun lähetyksiä on selostamassa Veli-Matti ”Vellu” Markkanen. Turnauksen voittajat kuittaavat 2000 euron, finalistit 1000 euron ja välieräpelaajat 500 euron palkintoshekit.

KAAVIOT & OTTELUOHJELMA
KUVAGALLERIA
LIVESTREAM

Mestaruusjahdissa naisissa Vehviläinen, Hietaranta, Ramstedt ja Haavisto sekä miehissä E. Vasa, Löfman, I. Vasa ja Saar

Naisten kaksinpelissä ovat välieriin edenneet järjestävän seuran HVS-Tenniksen Laura Hietaranta ja Peppi Ramstedt sekä Liisa Vehviläinen (ÅLK) ja Ella Haavisto (Smash). Junioreiden Ranskan avoimiin valmistautuva Hietaranta on ollut erityisen vahvassa iskussa, sillä hän on menettänyt vain yhden pelin pelaamissaan kolmessa ottelussa. Neljänneksi sijoitettu Hietaranta kohtaa välierässä ykköseksi sijoitetun Vehviläisen. Vehviläinenkään ei ole hävinnnyt erääkään, joten välierästä on lupa odottaa mielenkiintoista.

Alakaavion välierässä kohtaavat toiseksi sijoitettu Ella Haavisto (Smash) ja pienoinen yllättäjä seitsemänneksi sijoitettu Ramstedt, joka kukisti kolmanneksi sijoitetun Emma Eerolan (TaTS) 6-1,-6-3.

KUVAGALLERIA

Miesten yläkaavion välierässä kohtaavat vahvat syötöt omaavat kärkisijoitettu Eero Vasa (ÅLK) ja viidenneksi sijoitettu Aleksi Löfman (HVS). Vasa kukisti puolivälierässään Peetu Pohjolan (TaTS) 6-4, 6-3 ja Löfman vei pidemmän korren neljänneksi sijoitetulta Ville-Petteri Ahdilta (Smash-Kotka) 6-4, 6-4.

Alakaaviossa kolmanneksi sijoitettu Iiro Vasa (ÅLK) pysäytti kokeneen Lauri Kiiskin 7-6, 6-2. Kiiski oli turnauksen ainoa 1980-luvulla syntynyt pelaaja. Päivän trilleri nähtiin toiseksi sijoitetun Karl Kiur Saarin (Viro) ja Leevi Säätelän (HVS) välillä. Saar käänsi maratonottelun itselleen erin 6-7, 7-5, 6-2.

KAAVIOT & OTTELUOHJELMA
LIVESTREAM

Naisten puolivälierät
[1] Liisa Vehviläinen, ÅLK – [5] Mariella Minetti, TaTS 6-3, 6-3
[4] Laura Hietaranta, HVS – Anais Fernandez-Laaksonen, ÅLK 6-0, 6-0
[7] Peppi Ramstedt, HVS – [3] Emma Eerola, TaTS 6-1, 6-3
[2] Ella Haavisto, Smash – Clarissa Blomqvist, HTK 6-1, 6-4

Naisten välierät
[1] Liisa Vehviläinen, ÅLK – [4] Laura Hietaranta, HVS | Ruutu
[2] Ella Haavisto, Smash – [7] Peppi Ramstedt, HVS

Miesten puolivälierät
[1] Eero Vasa, ÅLK – Peetu Pohjola, TaTS 6-4, 6-3
[5] Aleksi Löfman, HVS – [4] Ville-Petteri Ahti, Smash-Kotka 6-4, 6-4
[3] Iiro Vasa, ÅLK – [7] Lauri Kiiski, TaTS 7-6, 6-2
[2] Karl Kiur Saar, Viro – Leevi Säätelä 6-7, 7-5, 6-2

Miesten välierät
[1] Eero Vasa, ÅLK – [5] Aleksi Löfman, HVS | Ruutu
[2] Karl Kiur Saar, Viro – [3] Iiro Vasa, ÅLK

Jaa:

Seuraava uutinen: Lagerbohm, Paldanius ja… →