Viikkokatsaus 35/2023 – Heliövaara jatkaa US Openissa, menestystä myös muualla

1.9.2023  |  07:51  |  Raportit

Harri Heliövaara jatkaa US Openissa, Laura Hietaranta myös voitokkaalla pelipäällä ja junioreille myös turnausvoittoja kansainvälisillä kentillä.

Heliövaara jatkossa US Openissa

US Openin kaksinpelissä ei ole enää suomalaisia mukana; Otto Virtasen pääsarjadebyytistä tuli trilleri (lue lisää) ja Emil Ruusuvuoren oli valitettavasti vetäydyttävä kisasta sairastumisen johdosta.

Harri Heliövaara sen sijaan avasi kisansa voitokkaasti niin nelin- kuin sekanelinpelissä (lue lisää). Heliövaara/Lloyd Glasspool kohtaa näillä näkymin lauantaina toisen kierroksen ottelussaan parin Robert Galloway/Albano Olivetti; sekanelinpelissä Heliövaara/Anna Dalinina kohtaa duon Denis Kudla/Alycia Parks.

KAKSINPELIN 1. KIERROS
Otto Virtanen – [30] Tomas Martin Etcheverry 3-6, 7-6(3), 6-1, 4-6, 6-7(5)

 

NELINPELIN 1. KIERROS
[13] Harri Heliövaara/Lloyd Glasspool – Marcelo Melo/John Peers 6-4, 7-6(4)

 

SEKANELINPELIN 1. KIERROS
Harri Heliövaara/Anna Dalinina – [6] Matthew Ebden/Nicole Melichar-Martinez 6-3, 5-7, 10-7

 

Katso ottelut Discovery+ välityksellä.

 

US OPEN

Hietaranta kahdella upealla voitolla puolivälieriin Italiassa

Laura Hietaranta eteni kahdella karsintavoitolla pääsarjaan ja on nyt edennyt jo puolivälieriin $25,000 ITF-turnauksessa Italiassa. Hietaranta (WTA-534) voitti avauskierroksella neljänneksi sijoitetun Dejana Radanovicin (WTA-363) 6-2, 6-1 ja toisella kierroksella Ilona Georgiana Ghioroaien (WTA-485) 5-7, 6-4, 6-4.

W25 ITF WORLD TENNIS TOUR | ITALIA

Patrik Niklas-Salminen ja Eero Vasa hävisivät pareineen puolivälierissä ATP Challenger -kiertueella Espanjassa. Myös Peetu Pohjolan ja Patrick Kaukovallan ottelut päättyivät ITF-kiertueella.

ATP CHALLENGER 75 | ESPANJA
M25 ITF WORLD TENNIS TOUR | ESPANJA
M15 ITF WORLD TENNIS TOUR | UNKARI

TEHO Sport Tennisliigan nousukarsinnat Lahdessa

TEHO Sport Tennisliiga Cupin miesten sarjan karsinnat pelataan Lahdessa, jossa jaossa on kaksi paikkaa vuoden 2024 Tennisliiga Cupiin. Paikoista kilpailevat Smash, HLK ja LVS. Naisten karsintoja TEHO Sport Tennisliiga Cupiin ei pelata, kun Hukka luovutti paikkansa karsinnoissa. Näin ollen OVS säilytti paikan korkeimmalla sarjatasolla.

Myös muissa divisioonissa pelataan ulkokauden nousuista ja putoamisista sarjatasojen välillä. Kaikki ottelut ovat ohjelmassa 1.-3.9. Katso tarkemmat peliparit ja otteluohjelma TennisÄssästä.

ULKOKAUSI 2023
NOUSU- JA PUTOAMISKARSINNAT (selaa sivua alaspäin)

Vierumäellä Cinia Next Gen Tour -kilpailu

Vierumäellä pelataan tällä viikolla alle 12-vuotiaiden Tennis Europe Cinia Next Gen Tour -kilpailu. Tyttöjen kaksinpelin voittoon pelasi jo Stella Hanttu kukistamalla Dora Kemppaisen loppuottelussa. Hanttu/Pihla Jouhten vei myös nelinpelin. Suomalaispoikajuniorit muodostivat koko poikien kaksinpelin puolivälieräjoukon; perjantaina pelataan poikien kaksinpelin välierät ja nelinpelin loppuottelu.

Latviassa Oskari Paldanius/Jami Savolainen tuulettavat nelinpelin turnausvoittoa alle 18-vuotiaiden ITF-kiertueella.

J300 ITF WORLD TENNIS TOUR JUNIORS | KANADA
J100 ITF WORLD TENNIS TOUR JUNIORS | LATVIA
ALLE 14-VUOTIAAT TENNIS EUROPE, 2. KATEGORIA | ESPANJA
ALLE 12-VUOTIAAT TENNIS EUROPE, 2. KATEGORIA | VIERUMÄKI

Jaa:

Seuraava uutinen: Ensimmäistä täyttä vuottaan… →