Viikkokatsaus 34/2023 – Virtanen voiton päässä US Openin pääsarjasta, TEHO Sport Finnish Tour pelataan Turussa

25.8.2023  |  07:43  |  Raportit

Virtanen jatkaa pelejä US Openissa. Kauden 5. TEHO Sport Finnish Tour käynnistyy viikonloppuna Turussa.

Virtanen voiton päässä US Openin pääsarjasta

Otto Virtanen hakee uransa ensimmäistä pääsarjapaikkaa grand slam -kilpailussa New Yorkissa. Virtanen (ATP-134) on voittanut US Openin karsinnoissa kaksi ensimmäistä otteluaan, kun paikka pääsarjassa aukeaa kolmella voitolla. Karsintojen ensimmäisellä kierroksella suomalainen kukisti ecuadorilaisen Emilio Gomezin (ATP-183) 1-6, 6-2, 6-3 ja toisella kierroksella yhdysvaltalaisen Michael Zhengin (ATP-553) 6-1, 3-6, 6-3.

Perjantain karsintafinaalissa asettuu vastaan kiinalainen Juncheng Shang (ATP-160). Virtanen ei ole vielä urallaan yltänyt aikuisten grand slam -turnauksen pääsarjaan. Wimbledonissa Virtanen oli niin ikään karsintafinaalissa. Perjantain karsintafinaali US Openissa on ohjelmassa noin klo 20.

US OPEN KARSINTA

Emil Ruusuvuoren oli tarkoitus pelata kuluvalla viikolla ATP-kiertueella Winston-Salemissa Yhdysvalloissa. Ruusuvuori (ATP-56) joutui kuitenkin vetäytymään kilpailusta sairastelun vuoksi. Ruusuvuori pelaa ensi viikolla kauden viimeisessä grand slamissa US Openissa.

ATP250 | YHDYSVALLAT

Laura Hietaranta pelasi kuluvalla viikolla Puolassa $25,000 ITF-kilpailun pääsarjassa. Hietarannan kilpailu päättyi kuitenkin toiselle kierrokselle. Ruotsissa kukaan suomalaisista ei selvittänyt ITF-kilpailun karsintoja.

W25 ITF WORLD TENNIS TOUR | PUOLA
W25 ITF WORLD TENNIS TOUR | RUOTSI

Kauden 5. TEHO Sport Finnish Tour Turussa

Jarkko Nieminen Areenalla Turussa pelataan 25.-27.8. kauden 5. TEHO Sport Finnish Tour -osakilpailu. Kilpailun kärkisijoitettuna viikonloppuun lähtevät Ella Haavisto (Smash) ja Lauri Kiiski (TaTS). Ottelut alkavat Turussa perjantaina. Turnauksen päätöspäivän otteluita sunnuntaina voit seurata Ruutu Urheilun välityksellä. Luvassa on klo 10.00 miesten välierä, aikaisintaan klo 11.00 naisten välierä, klo 14.00 miesten loppuottelu ja perään naisten loppuottelu.

Kilpailun kaaviot ja otteluohjelma on julkaistu Ässään.

5. TEHO SPORT FINNISH TOUR | KAAVIOT & OTTELUOHJELMA
ENNAKKO

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Suomen Tennisliitto (@tennisfin) jakama julkaisu

Senioreiden nelinpelin SM-kilpailut Nurmijärvellä

Senioreiden tasakymppien nelinpelin- ja sekanelinpelin SM-kilpailut pelataan Nurmijärvellä. Kilpailut käynnistyivät torstaina ja SM-mitalistit ovat selvillä sunnuntaina. Kaaviot ja otteluohjelmat ovat julkaistu Ässään.

SENIOREIDEN NELINPELIN SM-KILPAILUT | NURMIJÄRVI, NuRTS

Juniorit maailmalla

Suomalaisjunioreita pelasi kuluvalla viikolla alla olevissa kansainvälisissä kilpailuissa.

J300 ITF WORLD TENNIS TOUR JUNIORS | YHDYSVALLAT
J60 ITF WORLD TENNIS TOUR JUNIORS | LATVIA
ALLE 14-VUOTIAAT TENNIS EUROPE, 2. KATEGORIA | SVEITSI

Jaa:

Seuraava uutinen: Tenniksen toisen asteen… →