Viikkokatsaus 20/2019 – Kontinen/Peers Roomassa, TEHO Sport Finnish Tour käynnistyy Kaarinassa ja juniorit vauhdissa Virossa

17.5.2019  |  09:26  |  Raportit

Ammattilaiskentillä Henri Kontinen/John Peers urakoivat mahdollisesti perjantaina Rooman Masters-turnauksessa. Kaarinassa käynnistyy puolestaan TEHO Sport Finnish Tour – perjantaina pelataan miesten kaksinpelin avauskierros. Porsche Junior Team Finlandin alle 12-vuotiaat hyvässä pelivireessä Virossa.

TEHO Sport Finnish Tour käynnistyy Kaarinassa – pääkentän otteluita Ruudussa

Vuoden kolmas TEHO Sport Finnish Tour -kilpailu pelataan viikonloppuna Kaarinan Aktia Arenalla. Miesten kärkisijoitettuina ovat Harri Heliövaara (Sata) ja Lauri Kiiski (TaTS) sekä naisissa Mariella Minetti (TaTS) ja Liisa Vehviläinen (ÅLK). Pääkentän otteluita on nähtävillä Nelonen Median Ruudussa.

LUE TURNAUSENNAKKO
KATSO LIVESTREAM-OTTELUT

Kontinen/Peers tavoittelee Rooman Masters-turnauksen puolivälieräpaikkaa perjantaina

Kahdeksanneksi sijoitetut Henri Kontinen ja John Peers pelaavat tänään mahdollisesti kaksi ottelua Rooman ATP Masters 1000 -turnauksessa. Keskiviikkoinen sadepäivä vesitti aikataulutusta, minkä johdosta eilen pelattiin jo kaksinpelin puolella tuplakierrokset. Toisen kierroksen ottelussa ovat vastassa argentiinalaiset Guido Pella/Diego Schwartzman. Otteluparin voittaja kohtaa vielä perjantaina puolivälierässä ykköseksi sijoitetut Lukasz Kubotin ja Marcelo Melon.

ATP MASTERS 1000 ROOMA | INTERNAZIONALI BNL D´ITALIA

Emil Ruusuvuori voitti yhden kaksinpeliottelun Uzbekistanin ATP Challenger -turnauksessa ennen toisen kierroksen tappiota yhdysvaltalaiselle Ulises Blanchille 2-6, 4-6. Myös nelinpelissä tuli yksi voitto ennen puolivälierätappiota. ITF World Tennis Tourilla parhaimpaan ylsi Oona Orpana etenemällä toiselle kierrokselle Portugalissa. Ilahduttavia otteita nähtiin myös Ruotsissa, kun Eveliina Koivupuisto ja Liisa Vehviläinen karsivat tiensä pääsarjaan – pääsarjassa heidän oli kuitenkin taipuminen.

ITF:n pyörätuolitenniskiertueella Sveitsissä on menestystä hakemassa Taneli Tenhunen. Turnaus pelataan viikonlopun aikana – kaavioita ei ole vielä julkaistu.

$54,160 ATP CHALLENGER | UZBEKISTAN
ITF WORLD TENNIS TOUR $25,000 | PORTUGALI
ITF WORLD TENNIS TOUR $15,000 | RUOTSI, KALMAR
ITF WORLD TENNIS TOUR $15,000 | RUOTSI, VARBERG
ITF WHEELCHAIR | SVEITSI

Alle 12-vuotiaat juniorit hienossa pelivireessä Virossa

Porsche Junior Team Finlandin pelaajia on ollut tällä viikolla vauhdissa Latviassa, Unkarissa ja Virossa. Latviassa kertyi junioreille arvokasta kokemusta ja Unkarissa ovat vielä Iiro Vasa ja Ella Haavisto mukana nelinpelissä. Virossa alle 12-vuotiaat ovat pelanneet hienosti 2. kategorian Tennis Europe -turnauksessa. Oskari Paldanius on edennyt kaksinpelissä loppuotteluun, joka pelataan perjantaina. Lisäksi poikien nelinpelifinaalissa on jo pari Aku Salo/Linus Lagerbohm ja sinne pyrkivät myös Paldanius/Niklas Korsström. Myös tyttöjen nelinpelin välierissä pelaavat Emma Tuominen ja Emilia Lehtinen.

ALLE 18-VUOTIAIDEN 4. KATEGORIA ITF WORLD TENNIS TOUR | LATVIA
ALLE 18-VUOTIAIDEN 4. KATEGORIA ITF WORLD TENNIS TOUR | UNKARI
ALLE 12-VUOTIAIDEN 2. KATEGORIA TENNIS EUROPE | VIRO

Jaa:

Seuraava uutinen: 3. Cinia JGP… →