Ennakko: TEHO Sport Finnish Tourin kärkisijoitettuina Heliövaara ja Minetti – turnaus näkyy Ruudussa!

15.5.2019  |  16:07  |  Ennakot

TEHO Sport Finnish Tourin vuoden kolmas osakilpailu pelataan Åbo Lawn-Tennis Klubbin isännöimänä Kaarinan massakentillä 17.-19.5. Turnauksen otteluita on nähtävillä Nelonen Median Ruutu-palvelussa.

Kärkisijoitettuina ovat miehissä ensimmäisen osakilpailun voittanut Harri Heliövaara (Sata, yläkuvassa) ja Lauri Kiiski (TaTS) sekä naisissa Mariella Minetti (TaTS) ja kotiseuran Liisa Vehviläinen (ÅLK). Turnauksessa jaetaan palkintorahaa 7000 euron edestä.

Heliövaara hakee vuoden toista turnausvoittoaan – Minetti naisten ykkössijoitettuna ja kakkossijoitettuna kotiyleisön suosikki Vehviläinen

Jyväskylän osakilpailuvoittoja juhlivat Harri Heliövaara (Sata) ja Laura Hietaranta (HVS) maaliskuussa ja Vaasassa tuuletti Juho Paukku (Break Point) huhtikuussa. Nähdäänkö Kaarinassa jälleen uudet voittajat?

Miesten kaksinpeli pelataan täydellä 32 pelaajan kaaviolla. Kärkisijoitettuna ja turnauksen ennakkosuosikkina palloja iskee ammattilaispelaaja Heliövaara. Heliövaaran takana neljän korkeimmalle sijoitetun pelaajan joukon muodostavat kokenut Lauri Kiiski (TaTS), Verneri Tuomi (HyTS) ja Ville-Petteri Ahti (Smash-Kotka). Sijoitettuina pelaajina ovat myös Masi Sarpola (JTS), Aleksi Tuukkanen (HVS), Panu Virtanen (HVS) ja Roni Rikkonen (TaTS). Viime vuotisen turnauksen voittoa puolustaa Virtanen, Otto Virtasen isoveli, joka pelaa Yhdysvalloissa yliopistotennistä. Kotiseura ÅLK:n toivoja turnauksessa ovat Dennis Kazistov, Rufus Nurminen, Tuomas Rikkonen ja Kasper Byskata.

KAAVIOT

Panu Virtanen

Naisten 14 pelaajan muodostamassa kaaviossa ovat korkeimmalle sijoitettuina Mariella Minetti (TaTS) ja Liisa Vehviläinen (ÅLK). Kärkinelikon ennakkosijoituksissa täydentävät hallitseva sisäkenttien Suomen mestari Emma Eerola (TaTS) ja Peppi Ramstedt (HVS). Vehviläinen pelaa kotiyleisönsä edessä ja puolustaa myös viime vuotista turnausvoittoaan. Vehviläinen oli myös viime vuoden menestynein naispelaaja Finnish Tourilla. Lisäksi ÅLK:n pelaajista ovat mukana Sade Scharlin, Asta Miettinen, Anaïs Fernandez-Laaksonen ja Annika Hakovirta.

KAAVIOT

Liisa Vehviläinen

Ottelut käynnistyvät perjantaina miesten kaksinpelin avauskierroksella

Kaarinassa pelataan perjantaina miesten kaksinpelin avauskierros klo 14:00 alkaen. Lauantaina pelataan naisten avauskierros ja miesten toinen kierros sekä molempien sarjojen puolivälierät. Sunnuntaina on loppuhuipennuksen vuoro, kun naisten ja miesten välierät sekä loppuottelut pelataan. Välierät ovat vuorossa naisilla klo 10:00 ja miehillä klo 11:30 sekä naisten mestaruusottelu pelataan klo 13:00 ja miesten klo 14:30.

KAAVIOT & OTTELUOHJELMA

Tennisliitto ja Nelonen Media streamaavat pääkentän otteluita Ruutu-palvelussa

Tennisliitto ja Nelonen Media tekevät testilähetyksen Kaarinan osakilpailusta. Kaarinasta tuotetaan pääkentältä livestream Ruutu-palvelun kautta. Lähetykset näkyvät Ruutu+-tilauksella – uudet asiakkaat voivat rekisteröityä Ruutu-palveluun kahden viikon ajaksi veloituksetta. Viime syyskaudella Tennisliitto uudisti oman livestreamauksensa – laadukkaammista streameista on saatu nauttia reilu puoli vuotta ja nyt testataan seuraavan askeleen ottamista Ruutu-palvelun kanssa.

– Olemme todella innoissamme tästä mahdollisuudesta Ruudun kanssa. Olemme panostaneet livestreamaukseen ja nyt testaamme mahdollisuutta ottaa seuraava askel lähetyksissämme. Ruudussa on paljon kotimaista palloilua ja on hienoa, että tennis pääsee mukaan vahvaan lajikirjoon, kertoi toimitusjohtaja Teemu Purho.

Tennisliitto tiedottaa Kaarinan osakilpailun jälkeen livestreamauksestaan enemmän. Viikonlopun otteluita on siis nähtävillä Ruudussa Tennisliiton YouTube-kanavan sijaan.

RUUTU-PALVELU – KATSO TEHO SPORT FINNISH TOURIA 17.-19.5.

Perjantaina livestreamataan miesten kaksinpelejä klo 15:30 alkaen seuraavassa järjestyksessä:

  1. [5] Masi Sarpola, JTS – Tero Vilén, TaTS
  2. [1] Harri Heliövaara, Sata – Peetu Pohjola, TaTS
  3. [2] Lauri Kiiski, TaTS – Leevi Säätelä, Smash-Kotka

Lauantaina on vuorossa naisten ja miesten toisen kierroksen otteluita sekä puolivälieriä. Sunnuntaina pelataan välierät ja loppuottelut. Sunnuntaina livestreamataan toinen naisten välieristä ja samoin miehistä sekä molempien sarjojen loppuottelut.

Jaa:

Seuraava uutinen: Tasoluettelon julkaisu venyy… →