3. Cinia JGP -osakilpailu Hangossa 3.-8.6. – ilmoittautuminen päättyy 19.5.

17.5.2019  |  13:17  |  Ennakot

Vuoden kolmas Cinia Junior Grand Prix -osakilpailu pelataan Hangon Tenniskerhon (HTK) järjestämänä 3.-8.6. Turnauksessa pelataan kaikki ikäluokat: 10-, 12-, 14- ja 16-vuotiaat.

Kaikissa ikäluokissa pelataan niin kaksin- kuin nelinpelit. Ilmoittautuminen päättyy sunnuntaina 19.5. Kilpailu pelataan massakentillä.

ILMOITTAUTUMINEN

Turnauksen ilmoittautuneiden listalla on jo hyvä määrä pelaajia, mutta mukaan mahtuu vielä. 16-vuotiaiden turnaus pelataan maanantaista keskiviikkoon, 14-vuotiaiden maanantaista torstaihin sekä 10- ja 12-vuotiaat keskiviikosta lauantaihin. Pelaaja voi osallistua  kahteen eri ikäluokkaan mikäli toinen ikäluokka alkaa alkuviikosta ja toinen loppuviikosta. Kaikille turnaukseen osallistujille annetaan osallistumislahjana Cinian kenkäpussi, johon saa massakengät hyvin säilöön ilman laukun tahraamista.

Katso kilpasarjan pistetilanne alla olevasta linkistä.

PISTETILANNE 2019

Cinia JGP -osakilpailuiden palkinnot

Kussakin osakilpailussa palkitaan kaksinpelin loppuottelijat ja semifinalistit Cinia JGP -pokaalein. Voittajat saavat lisäksi mustat voittajien paidat. Nelinpelin loppuottelijat ja semifinalistit palkitaan Cinia JGP -mitaleilla.

Cinia JGP Mastersissa voittajat saavat palkinnoksi matkan seuraamaan ATP-kilpailua Barcelonaan keväällä 2020. Kyseiselle matkalle arvotaan tulevana vuonna myös matkat kaikkien Fair Play -palkinnon saajien kesken ja kaikkiin oman ikäluokkansa turnauksiin osallistuneiden kesken.

Jokaisessa osakilpailussa palkitaan lisäksi Cinia Fair play -pelaaja.

Cinia Junior Grand Prix -kilpailusarja on nuorille tarkoitettu laadukas kilpailusarja, jossa pelataan 10-, 12-, 14- ja 16 -vuotiaiden luokissa. Kaikissa ikäryhmissä pelataan sekä kaksin- että nelinpeliluokat. Kaikki luokat pelataan cup-muotoisesti. Vuonna 2019 JGP-kilpailusarjassa pelataan kussakin ikäluokassa kuusi osakilpailua ja Masters vuoden aikana parhaiten menestyneille pelaajille.

Jaa:

Seuraava uutinen: TEHO Sport Finnish… →