Viikkoennakko 37/2020 – Ruusuvuori Kitzbühelissä ja sarjatenniksen nousukarsintoja viikonloppuna

7.9.2020  |  12:52  |  Ennakot

Emil Ruusuvuori pelaa tällä viikolla ATP250-turnauksessa Itävallan Kitzbühelissä. Ammattilaiskentillä on myös Harri Heliövaara Tsekissä. Kotimaassa isketään viikonloppuna sarjatenniksen nousukarsintoja.

Ruusuvuori Itävallassa ja Heliövaara Tsekissä

Emil Ruusuvuoren US Openissa tullut jalkavamma ei ollut vakava ja näin hän pelaa jo tällä viikolla Kitzbühelin ATP-turnauksessa. Ruusuvuori (ATP-92) sai turnauksen pääsarjaan villin kortin. Massakentillä pelattavan turnauksen avauskierroksella (otteluaikaa ei tiedossa) suomalainen saa vastaansa karsijan tai Lucky Loserin. Toisella kierroksella odottaisi turnauksen kärkisijoitettu italialainen Fabio Fognini (ATP-12).

ATP250 | KITZBÜHEL

Harri Heliövaara (nelinpelin ATP-142) jatkaa puolestaan otteluita Tsekissä. Tällä viikolla Heliövaara ja ukrainalainen Denys Molchanov kohtaavat nelinpelin avauskierroksella kanadalaisen Steven Diezin ja espanjalaisen David Vega Hernandezin. Ottelu ei ole maanantain ohjelmassa.

ATP CHALLENGER 125 | TSEKKI

Sarjatenniksen nousukarsinnat 11.-13.9. – TEHO Sport Tennisliiga Cupin paikoista pelataan Valkeakoskella ja Kouvolassa

Ulkokauden sarjatenniksen seuramestaruudet, TEHO Sport Tennisliiga Cup, jaettiin heinäkuun alussa Tampereella (lue lisää). Nyt viikonloppuna on luvassa vielä nousukarsinnat, jotka pelataan miesten osalta Valkeakoskella ja naisten osalta Kouvolassa. Viikonloppuna pelataan myös I-divisioonien nousukarsinnat. Tutustu otteluohjelmaan sekä alempien sarjatasojen tuloksiin nousujen ja laskujen osalta täältä.

Valkeakoskella kahdesta TEHO Sport Tennisliiga Cupin paikasta pelaavat liigan toiseksi viimeiseksi ajautunut Valkeakosken Tennis sekä I-divisioonien parhaat Jyväskylän Tennisseura ja Smash. Joukkueet pelaavat kaikki kaikkia vastaan – yhdessä otteluparissa pelataan kolme kaksinpeliä ja kaksi nelinpeliä. Voittaja saa jokaisesta sarjaottelun otteluvoitosta yhden pisteen. Pisteitä jaetaan siis 5p/sarjaottelu. Saavutetut pisteet ratkaisevat sijoitukset ja kaksi parasta pelaa liigatasolla kesällä 2021.

Otteluohjelma
Perjantai 11.9. klo 14.00 | VT – Smash
Lauantai 12.9. klo 11.00 | Smash – JTS
Sunnuntai 13.9. klo 11.00 | JTS – VT

Pelipaikka
Kerhomajan Tenniskentät
Kerhomajankatu 5, Valkeakoski

Naisten nousukarsinnassa kohtaavat puolestaan TEHO Sport Tennisliigan viimeiseksi jäänyt turkulainen TVS-Tennis ja I-divisioonan kolmas Kouvolan Tennisseura (I-divisioonan ensimmäinen eikä toinen voi osallistua karsintaan, koska seurojen edustusjoukkueet ovat jo liigatasolla).

TVS:n ja KoTS:n ottelu pelataan lauantaina 12.9. klo 12.00 Koskenrannan massakentillä Kouvolassa. Otteluparissa pelataan kaksi kaksinpeliä ja tarvittaessa nelinpeli ratkaisee liigatasolla 2021 pelaavan.

Kansallisia turnauksia Joensuussa, Espoossa, Helsingissä, Kaarinassa, Hangossa ja Tampereella

Viikonloppuna isketään otteluita jälleen ympäri Suomea. Toivotamme kaikille hyviä otteluita ja samalla muistutamme vastuullisesta pelaamisesta ja toiminnasta koronavirustilanteesta johtuen – muistetaan huolehtia käsihygieniasta ja pidetään turvavälejä.

KANSALLISET TURNAUKSET
TENNISLIITON SUOSITUKSET PELAAMISEEN

Jaa:

Seuraava uutinen: Kesäkauden sarjatenniksen runkosarjat… →