Viikkoennakko 37/2018 – Suomi hakee nousua I-divisioonaan Egyptissä

12.9.2018  |  14:04  |  Ennakot, Videot

Suomen maajoukkue riemukkaissa voittotunnelmissa, kuvassa vasemmalta lukien: Otto Virtanen, Jarkko Nieminen, Emil Ruusuvuori, Henri Kontinen, Patrik Niklas-Salminen, Harri Heliövaara ja Joni Honkaniemi.

Tällä viikolla ei ole niin paljoa tapahtumia, mutta yksi sitäkin mielenkiintoisempi. Suomen miesten maajoukkue, Cinia Davis Cup Team Finland, hakee nousua I-divisioonaan Egyptin vieraana Kairossa 14.-15.9.

Davis Cup: Nouseeko Suomi I-divisioonaan?

Suomi on tänä vuonna voittanut kaksi maaottelua: helmikuussa vieraskentällä Tunisian ja huhtikuussa kotikentällä Liettuan. Voittojen ansiosta miehet pääsevät tavoittelemaan nousua I-divisioonaan. Suomi on pelannut viimeksi I-divisioonassa vuonna 2012.

Kapteeni Jarkko Nieminen nimesi joukkueeseensa samat pelaajat kuin aikaisempiin otteluihin: Henri Kontinen, Harri Heliövaara, Emil Ruusuvuori, Patrik Niklas-Salminen ja Otto Virtanen.

Nousukarsinta pelataan siis tämän viikon perjantain ja lauantain aikana Kairossa. Jännitys ja odotusarvo maaottelua kohtaan nousee päivä päivältä – nyt kannattaakin virittäytyä tunnelmaan ottamalla haltuun kirjalliset ennakkomme sekä kapteeni Niemisen haastattelu:

Suomen Davis Cup -joukkue nimetty nousukarsintaotteluun Egyptissä 14.-15.9.
Davis Cup -nousukarsintaennakko: ”Tulevaisuuden joukkue”

Haavisto Italiassa 3. kategorian ITF-junioriturnauksessa

Viime viikolla Porsche Junior Team Finlandin otteita sai seurata peräti kuudessa eri maassa. Menestystäkin tuli, kun Stella Remander (Lo-Te) ja Roni Hietaranta (HVS) juhlivat tuplamestaruuksia – lue lisää.

Tällä viikolla Ella Haavisto pelaa 3. kategorian ITF-junioriturnauksessa Italiassa ja Arina Vabistsevits kilpailee alle 12-vuotiaiden 3. kategorian Tennis Europe -turnauksessa Valko-Venäjällä.

KAAVIOT

Jaa:

Seuraava uutinen: Lasten U10 ja… →