Ruusuvuori/Koepfer hävisivät 3. kierroksella – Hietaranta tippui myös

6.9.2021  |  20:00  |  Raportit

Emil Ruusuvuori ja Dominik Koepfer haastoivat seitsemänneksi sijoitetun parin Jamie Murray/Bruno Soares kolmen erän taistoon US Openin kolmannella kierroksella.

Murray/Soares ja Ruusuvuori/Koepfer ajautuivat kahdessa ensimmäisessä erässä molemmissa tie-breikkeihin. Avauserän tie-breikin voittivat Murray/Soares 7-6(6) pelastaen yhden eräpallon ja toisen erän voittivat Ruusuvuori/Koepfer 7-6(4).

Ratkaisu nähtiin siis kolmannessa erässä, jonka alkuun otti seitsemänneksi sijoitettu pari murron. Tämän murron turvin kiihdyttivät Murray/Soares otteluvoittoon erin 7-6(6), 6-7(4), 6-1.

US OPENIN KAAVIOT: KAKSINPELI | NELINPELI

Hietarannalle avauskierroksen tappiot

Laura Hietaranta kohtasi tyttöjen kaksinpelin ensimmäisellä kierroksella yhdysvaltalaiskarsija Theadora Rabmanin. Hietaranta avasi ottelun erinomaisesti edeten 5-1 johtoon. Yhdysvaltalaispelaaja löysi kuitenkin uuden vaihteen peliinsä, mikä siivitti lopulta otteluvoittoon erin 7-5, 6-2.

Hietaranta ja belgialainen Sofia Costoulas kärsivät myös tappion nelinpelissä parille Julia Garcia/Matilda Mutavdzic 2-6, 4-6.

US OPENIN TYTTÖJEN KAAVIOT: KAKSINPELI | NELINPELI

Suomen miesten maajoukkue, Cinia Davis Cup Team Finland, kohtaa Intian 17.-18.9.2021 Espoo Metro Areenalla. Ottelu on Davis Cupin I-ryhmän ottelu. Tervetuloa seuraamaan huipputennistä! Lue lisää täältä ja hanki lippusi täältä.

Seuraava uutinen: OmaKamu-kävely tekee hyvää… →