Viikkoennakko 36/2021 – erittäin aktiivinen viikko tenniskentillä

6.9.2021  |  17:12  |  Ennakot

Viikolla on seurattavaa todella paljon niin ammattilais-, juniori- kuin seniorikentillä kansallisesti ja kansainvälisesti.

US Open: Ruusuvuori nelinpelin 3. kierroksella – Hietaranta avaa ottelunsa

Emil Ruusuvuori/Dominik Koepfer pelaavat maanantai-iltana klo 18.00 alkaen nelinpelin kolmannella kierroksella. Pari kohtaa seitsemänneksi sijoitetun duon Jamie Murray/Bruno Soares. Ottelun panoksena on pääsy puolivälieriin.

US OPENIN KAAVIOT: KAKSINPELI | NELINPELI

Laura Hietaranta aloittaa urakkansa junioreiden US Openissa. Hietarannan ottelu on niin ikään klo 18.00 – suomalainen kohtaa avauksessaan yhdysvaltalaiskarsija Theadora Rabmanin. Lue ennakko Hietarannasta täältä.

US OPENIN TYTTÖJEN KAAVIOT: KAKSINPELI | NELINPELI

Ammattilaiskentillä on myös pelaamassa Anastasia Kulikova, joka pelaa $25,000 ITF-kilpailussa Portugalissa.

W25 ITF WORLD TENNIS TOUR | PORTUGALI

14-vuotiaiden MM-kilpailut Ranskassa – mukana viisi suomalaista

Ranskassa pelataan alle 14-vuotiaiden MM-kilpailuna pidettyä turnausta, Les Petits. Suomalaisjunioreista on mukana Felix Alopaeus, Oskari Paldanius, Linus Lagerbohm, Nuppu Palm ja Emilia Lehtinen.

Suomalaistyttöjen ottelut päättyivät karsintoihin. Pojat ovat suoraan pääsarjassa, jonka avauskierrokset pelataan maanantaina ja tiistaina. Alopaeus aloitti turnauksensa jo voitolla ja eteni toiselle kierrokselle.

Turnausta voit seurata kattavasti alla olevista linkeistä.

KAAVIOT
LIVESTREAM
LIVESCORE

Junioreita löytyy pelaamasta myös seuraavista paikoista.

J3 ITF WORLD TENNIS TOUR JUNIORS | ITALIA
J3 ITF WORLD TENNIS TOUR JUNIORS | ESPANJA 
J3 ITF WORLD TENNIS TOUR JUNIORS | ETELÄ-AFRIKKA 

18-vuotiaiden SM-kilpailut 10.-12.9. Hangossa

18-vuotiaiden sisäkenttien SM-kilpailut järjestetään Hangossa 10.–13.9. Voit seurata turnausta Tennisliiton YouTube-kanavan kautta.

Hangossa Suomen mestaruuksista taistellaan Cuplishallilla ja kisajärjestäjänä toimii Hangon Tenniskerho (HTK). SM-mitalit ovat jaossa niin tyttöjen ja poikien kaksin- ja nelinpelissä sekä sekanelinpelissä. Kilpailu starttaa perjantaina 10.9. karsinnoilla ja pääsarjan ottelut pelataan lauantain ja sunnuntain aikana (maanantai varapäivänä). Kaaviot julkaistaan maanantai-iltana.

18-VUOTIAIDEN SM-KILPAILUT | HANKO

Senioreita MM-kilpailuissa Kroatiassa ja senioreiden väli-ikäluokkien sarjatenniksen playoffit Talissa 11.-12.9.

Senioreiden, 50-, 55-, ja 60-vuotiaat, henkilökohtaiset MM-kilpailut ovat käynnissä Kroatiassa. Mukana on useita suomalaisia. Katso kaaviot alta.

SENIOREIDEN 50/55/60V MM-KILPAILUT | KROATIA

Senioreiden sarjatenniksen 2020-2021 kauden huipentumat jatkuvat viikonloppuna väli-ikäluokkien playoff-tapahtumalla Talissa. Tasaikäluokat pelasivat oman tapahtumansa 4.-5.9. Playoff-tapahtumissa on jaossa SM-mitalit.

Ottelut alkavat lauantaina klo 15.00 ja sunnuntaina on ratkaisupelit klo 9.00. Lauantaina pelataan välierät, joiden voittajat pelaavat sunnuntaina mestaruusottelussa ja hävinneet kilpailevat pronssiottelussa.

Löydät otteluparit ja tulosseurannat seuraavasti alla olevan linkin kautta: valitse sukupuoli – valitse sarjan tyyppi – valitse sarjatasoksi SM – valitse kaavioksi Seniorisarja 2020-2021 Playoffs.

TULOSSEURANTA
SENIORITENNIKSEN KOTISIVUT

Jaa:

Seuraava uutinen: Ruusuvuori/Koepfer hävisivät 3.… →