OmaKamu-kävely tekee hyvää – maajoukkuekapteeni Jarkko Nieminen mukana toiminnassa

6.9.2021  |  21:11  |  Artikkeli

Petri Varis, Hämeenlinnan kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Johannes Koskinen, OmaKamun toiminnanjohtaja Pekka Puukko ja Jarkko Nieminen

Lasten ja nuorten hyvinvointiin keskittyvä OmaKamu ry on tuttu tenniksen parissa toimiville, sillä maajoukkuekapteenit Jarkko Nieminen ja Emma Laine ovat mukana toiminnassa. Nyt OmaKamu aloitti OmaKamu-kävelyn 6.-15.9., joka kerää varoja lasten ja nuorten hyvinvoinnille.

OmaKamu-kävely 2021 on varainkeruukampanja, jossa Petri Varis kävelee Hämeenlinnasta Espooseen viiden OmaKamu-toimintaa tarjoavan kaupungin läpi. Noin 200 km OmaKamu-kävelyn tavoitteena on kerätä yrityksiltä ja yksityishenkilöiltä yhteensä 60 000 €, jolla tuetaan lasten ja nuorten hyvinvointia OmaKamu-toiminnan keinoin. Lue lisää kampanjasta täältä.

OmaKamu-kävelyn tavoitteen täyttyessä OmaKamu ry pystyy palkkaamaan yhden ammattilaisen, joka:

  • tukee noin 60 lasta, nuorta ja perhettä
  • kouluttaa noin 60 vapaaehtoista Kamua
  • toteuttaa yhteisiä tapahtumia lapsille, nuorille ja vapaaehtoisille aikuisille

Kampanjalahjoituksia kerätään 1.9.- 30.9.2021 välisenä aikana. Katso ohjeet, kuinka voit osallistua mukaan kampanjaan!

Nieminen: ”Yleisesti ottaen kaikille on tärkeää saada tukea”

OmaKamu ry on organisoinut  vapaaehtoistoimintaa vuodesta 2013 lähtien. OmaKamu-toiminnassa aikuiset ovat kavereina lisää aikuista tukea tarvitseville lapsille.Alkuvaiheesta lähtien OmaKamu-toiminnassa mukana ollut maajoukkuekapteeni Nieminen korostaa tuen ja auttamisen tärkeyttä.

– Yleisesti ottaen kaikille on tärkeää saada tukea. OmaKamu-toiminta on todella yksilöllistä ja siinä  parhaimmillaan saavutetaan koko elämän mittainen luottamussuhde, jossa tuetaan ja autetaan toinen toistaan, sanoi Nieminen.

TUTUSTU OMAKAMUN TOIMINTAAN

Voit nähdä ja tutustua OmaKamun toimintaan myös Suomen ja Intian välisessä maaottelussa Espoo Metro Areenalla 17.-18.9.

Jaa:

Seuraava uutinen: Alopaeus 16 parhaan… →