Ruusuvuori: ”8000 myytyä lippua on jo tosi hyvä juttu; olisihan se mahtavaa saada halli täyteenkin”

3.2.2023  |  11:14  |  Ennakot

Kaksinpelin ykköspelaaja Emil Ruusuvuori on valmiina Argentiinan kohtaamiseen. Ottelun voittaja etenee Davis Cup Finals -lopputurnaukseen, eli MM-kisoihin.

”8000 myytyä lippua on jo tosi hyvä juttu; olisihan se mahtavaa saada halli täyteenkin.”

OSTA LIPUT
TAPAHTUMASIVU
DIGITAALINEN KÄSIOHJELMA

Joukkueet ovat perjantaina toista päivää harjoittelemassa Espoo Metro Areenassa. Olosuhteet käyvät siis lyönti lyönniltä tutummaksi.

”Kotoisat fiilikset. Kenttä on aika samanlainen kuin viimeksi, areena on sama kuin viimeksi ja myös joukkue on sama.”

Ruusuvuori kertoo pelanneensa yhden virallisen nelinpelin vierailijoiden Andres Moltenia vastaan. Muita vastaan ei ole virallisia kohtaamisia, mutta treenikokemusta löytyy. Ruusuvuorta (ATP-43) odottaa kaksinpelissä jotkut kolmikosta Francisco Cerundolo (ATP-31), Pedro Cachin (ATP-68) tai Facundo Bagnis (ATP-88).

”He ovat kaikki todella hyviä tennispelaajia. Saa nähdä kuinka he sopeutuvat alustaan ja millaisella taktiikoilla he lähtevät liikkeelle. Siihen olemme sitten valmiita reagoimaan omilla toimivilla taktiikoilla.”

Maaottelu on nähtävillä myös YLE:n kanavilla.

 

YLE Areena, livelähetys
Lauantai 4.2. klo 16.55
Sunnuntai 5.2. klo 12.55

 

YLE TV2, jälkilähetys
Lauantai 4.2. klo 20.30-22.00
Sunnuntai 5.2. klo 20.10-22.00

 

YLE AREENA

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Suomen Tennisliitto (@tennisfin) jakama julkaisu

Suomalaistähdellä on maaotteluiden kaksinpeleissä voitto-tappiosaldo 9/5. Myös Suomen kakkospelaajalla Otto Virtasella on saldolukema 3/3. Sen sijaan argentiinalaisten kaksinpelaajista ei ole kukaan onnistunut voittamaan maaottelua: Cerundolo debytoi viime vuonna MM-tasolla häviten kaksi ottelua ja Cachin sekä Bagnis eivät ole ikinä pelanneet Argentiinan teksti selässään. Voit tutustua Argentiinan täältä.

”Maaotteluissa on aina sopiva kutkutus vatsassa; iso areena ja paljon yleisöä sytyttävät luonnostaan sekä saavat aikaan halun näyttää parasta tennistään.

Jaa:

Seuraava uutinen: TEHO Sport Tennisliiga:… →