Heliövaara: ”On ilo ja kunnia laittaa Suomi-paita päälle”

2.2.2023  |  17:38  |  Ennakot

Harri Heliövaara on valmiina kohtaamaan Argentiinan. Lauantain ja sunnuntain aikana selvitetään kumpi maa etenee MM-kisoihin.

Ensimmäisen treenipäivän perusteella Heliövaara luokittelee pelialustan hyvin samankaltaiseksi kuin viimeisimmässä maaottelussa; tosin hän odottaa sen nopeutuvan tulevien päivien aikana.

”Olosuhteet ovat hyvät, sopivat meille. Aika keskinopea kenttä ja matalapomppuinen, koska jää on tuolla alla viilentämässä. Tietysti kenttä on vielä uuden karhea, joten pallot ja kengät kuluvat nopeasti. Kuitenkin veikkaan kentän kuluvan ja vähän pintaan tulee vielä pölyä kivihiukkasten väliin, mikä nopeuttaa alustaa.”

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Suomen Tennisliitto (@tennisfin) jakama julkaisu

”Argentiinalla on taitoa ja kokemusta, heidän kaikki pelaajansa ovat TOP100-pelaajia. Vaikka he ovat pelanneet maailmalla isoilla areenoilla, ei heillä kuitenkaan ole kokemusta isosta fanaattisesta suomalaisyleisöstä. Katsotaan miten heillä pää kestää.”

TUTUSTU ARGENTIINAAN

Heliövaara aloitti maajoukkueen matkassa jo 2008. Edelleen 33-vuotias suomalaispelaaja kokee maajoukkueen kunnia-asiana.

”En ole koskaan kieltäytynyt. On ilo ja kunnia laittaa Suomi-paita päälle sekä tavoitella yhdessä jotain suurempaa.”

OSTA LIPUT
TAPAHTUMASIVU

Maaottelu on nähtävillä myös YLE:n kanavilla.

 

YLE Areena, livelähetys
Lauantai 4.2. klo 16.55
Sunnuntai 5.2. klo 12.55

 

YLE TV2, jälkilähetys
Lauantai 4.2. klo 20.30-22.00
Sunnuntai 5.2. klo 20.10-22.00

 

YLE AREENA

Jaa:

Seuraava uutinen: Ruusuvuori: ”8000 myytyä… →