Orpanan harvinaiset tilanteet jatkuivat Turkissa – nyt jäi nelinpelifinaali pelaamatta

11.12.2018  |  12:17  |  Raportit

Oona Orpana, 17, koki viikko sitten harvinaisen tilanteen, kun kaksinpelin loppuottelu peruttiin Turkin Antalyassa järjestetyssä $15,000 ITF-ammattilaisturnauksessa (lue lisää). Orpana koki saman kohtalon toistamiseen samassa paikassa järjestetyssä turnauksessa, tällä kertaa nelinpelissä yhdessä latvialaisen Alise Cerneckan, 17, kanssa.

Sade on häirinnyt suuresti Turkin Antalyassa käynnissä olevia $15,000 ITF-ammattilaisturnauksia. Suomalainen Porsche Junior Team Finlandin lahjakkuus Orpana (WTA-733) joutui jo toistamiseen varsin harvinaiseen tilanteeseen, kun turnaus jouduttiin keskeyttämään finaalivaiheessa. Viime viikolla alkaneessa turnauksessa joutui Orpana tällä kertaa taipumaan kaksinpelin avauskierroksella, mutta nelinpelissä kulki. Orpana ja Cernecka ottivat kolme voittoa edeten loppuotteluun, jossa olivat vastassa venäläiset Evgeniya Burdina/Ekaterina Ovcharenko. Sade siirsi finaalin maanantaille ja se päästiin aloittamaankin – Orpana/Cernecka kiihdyttivät 6-1, 0-1 johtoasemaan, kun sade keskeytti ja lopulta pakotti perumaan ottelun.

TULOKSET

Orpana jatkaa vielä tällä viikolla samassa paikassa käytävässä $15,000 ITF-turnauksessa. Turnauksessa on myös mukana Anastasia Kulikova (WTA-481), joka on kaksinpelissä ykköseksi sijoitettuna.

KAAVIOT

Jaa:

Seuraava uutinen: Yleiset SM-kilpailut &… →