Niklas-Salminen: ”Meidän jokaisen pitää pystyä pelipäivinä antamaan parastamme”

2.2.2023  |  15:19  |  Ennakot

Patrik Niklas-Salminen, 25, ilmoitti viime viikolla lopettaneensa kaksinpelin ja tähtäävänsä täysillä maailman parhaimpien nelinpelaajien joukkoon.

”Tämän vuoden tavoite on TOP100 ja päästä pelaamaan muutamia ATP-turnauksia. Laajemmin tavoite on olla ATP-kiertueella ja sijoitettuna Grand Slameissä.”

OSTA LIPUT
TAPAHTUMASIVU

Nyt lähes viikko ilmoituksen jälkeen on Niklas-Salminen hyvillä mielin ja kiitollisena saamistaan kommenteista sekä huomioista.

”Nyt kun se on virallista on helpompi olla. Itse olen tämän tiennyt jo jonkin aikaa ja varmaan moni sen arvasikin, kun viimeisen puolen vuoden aikana olen pelannut vain nelinpelejä. Nelinpeliarki on tuntunut tosi hyvältä ja olen siitä innoissani.”

Niklas-Salminen ja Suomen joukkue aloittivat torstaina treeninsä Espoo Metro Areenassa. Torstai ja perjantai ovat harjoitusten täyttämiä ennen maaottelun alkua.

”Kenttä tuntuu sopivalta ja hyvät fiilikset koko joukkueella. Olosuhteet on tehty meille, sopii varmasti paremmin meille kuin heille. Tiukkoja otteluita on varmasti luvassa, heillä on kaikki ATP-tason pelaajia. Meidän jokaisen pitää pystyä pelipäivinä antamaan parastamme, jos haluamme seisoa kentällä voittajina sunnuntaina.”

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Suomen Tennisliitto (@tennisfin) jakama julkaisu

Jaa:

Seuraava uutinen: Heliövaara: ”On ilo… →