Kouvolan ammattilaisturnauksen otteluohjelma – turnaus pelataan ilman yleisöä, seuraa Ruudusta

24.5.2021  |  09:13  |  Ennakot

Kouvolassa pelataan tällä viikolla $15,000 ITF-ammattilaisturnaus, Play.fi Open. Kovilla ulkokentillä pelattava turnaus alkaa maanantaina ja tiistaina kaksinpelin karsinnoilla, joissa on vahva suomalaisedustus. Kaksinpelin pääsarja alkaa keskiviikkona ja myös siellä on varmuudella vahva suomalaisedustus.

Vallitsevasta koronapandemiasta johtuen pelataan turnaus ilman yleisöä – voit seurata pääkentän otteluita Ruutu Urheilun kautta tiistaista alkaen joka päivä.

KAAVIOT
OTTELUOHJELMA
LIVESTREAM

Kaksinpelin karsinnoissa on mukana yhteensä 18 suomalaispelaajaa. Maanantain ja tiistain aikana jännitetään kuinka monta suomalaispelaajaa etenee pääsarjaan? Vähintään yksi suomalainen etenee pääsarjaan varmuudella, sillä yksi karsintakohta on täysin sinivalkoinen: Roni Hietaranta odottaa karsintafinaaliin vastustajakseen voittajaa kymenlaaksolaisten ottelusta Vesa AhtiJussi Salmio.

Turnauksen pääsarjan suomalaislistaukseen on tullut pieniä muutoksia. Pääsarjaan mahtuivat suoraan mukaan viime viikolla Bosnia-Hertsegovinassa finaaliin yltänyt Otto Virtanen (lue lisää) ja TEHO Sport Finnish Tour -voittoa juhlinut Eero Vasa (lue lisää). Vasa ei näin ollen tarvinnut hänelle myönnettyä villiä korttia ja toinen villin kortin pelaaja V. Ahti aloittaakin pelinsä karsinnoista. Villeillä korteilla pääsarjassa ovat siis Iiro Vasa, Hermanni Tiainen, Aleksi Löfman ja Ville-Petteri Ahti.

ALUSTAVA TURNAUSOHJELMA

Turnauksen alustava ohjelma näyttää tältä – ulkokenttäturnauksessa sää voi aiheuttaa muutoksia. Pelipäivän tarkka ohjelma julkaistaan aina edeltävänä päivänä, seuraa otteluohjelmaa täältä.

Maanantai 24.5.
Kaksinpelin karsintojen 1. kierros

Tiistai 25.5.
Kaksinpelien karsintafinaalit
Nelinpelin 1. kierros

Keskiviikko 26.5.
Kaksinpelin 1. kierros

Torstai 27.5.
Kaksinpelin 2. kierros
Nelinpelin puolivälierät

Perjantai 28.5.
Kaksinpelin puolivälierät
Nelinpelin välierät

Lauantai 29.5.
Kaksinpelin välierät
Nelinpelin loppuottelu

Sunnuntai 30.5.
Kaksinpelin loppuottelu

Jaa:

Seuraava uutinen: Viikkoennakko 21/2021 – →