Virtanen kärsi finaalitappion Bosnia-Hertsegovinassa

23.5.2021  |  14:39  |  Raportit

Otto Virtanen, 19, kärsi finaalitappion $15,000 ITF-turnauksessa Bosnia-Hertsegovinassa.

Kuudenneksi sijoitettu Virtanen (ATP-555) oli urakoinut neljä voitokasta ottelua kahteen päivään sateen häiritsemässä kilpailussa. Loppuottelussa Virtanen kohtasi neljänneksi sijoitetun ukrainalaisen Eric Vanshelboim (ATP-549), jonka kanssa myös pelasi nelinpeliä turnauksessa. Virtanen haki loppuottelussa uransa kolmatta kaksinpelin ammattilaisturnausvoittoa.

Tällä kertaa oli kovalyöntisen suomalaisen taipuminen niukasti finaalissa erin 3-6, 7-6(4), 0-6.

– Tiukkaa vääntöä oli alusta loppuun asti. Tuntui, että olin ottelussa niskan päällä, mutta en saanut murrettua vastustajaa. Kolmannessa erässä hän veti todella hyvin aiheuttaen minulle kovan kiireen – olin hieman liian passiivinen, kertoi Virtanen.

$15,000 ITF WORLD TENNIS TOUR | BOSNIA-HERTSEGOVINA

Virtanen/Vanshelboim pelasivat vielä myöhemmin nelinpelin välierässä, jonka panoksena oli turnausvoitto. Eriskummallinen tilanne syntyi, kun finaaliin edennyt pari antoi jo etukäteen luovutusvoiton. Tällä kertaa tuloksena oli tappio kolmessa erässä ja yksi menetetty ottelupallo. Välierän ja samalla turnauksen voittoon pelasi brasilialaispari Joao Lucas Reis da Silva/Gilbert Soares Klier Junior 6-2, 0-6, 11-9.

Seuraava uutinen: E. Vasa ja… →