Viikkoennakko 21/2021 – Kouvolan ammattilaisturnaus ja Ruusuvuoren paluu ATP-kiertueelle

24.5.2021  |  10:06  |  Ennakot

Tällä viikolla päähuomio on Kouvolan ammattilaisturnauksessa ja Emil Ruusuvuoren paluussa ammattilaiskentille.

Kouvolan ammattilaisturnaus vauhtiin maanantaina – vahva suomalaisedustus mukana

Kouvolassa pelataan tällä viikolla $15,000 ITF-ammattilaisturnaus, Play.fi Open. Kovilla ulkokentillä pelattava turnaus alkaa maanantaina ja tiistaina kaksinpelin karsinnoilla, joissa on vahva suomalaisedustus. Kaksinpelin pääsarja alkaa keskiviikkona ja myös siellä on varmuudella vahva suomalaisedustus.

Vallitsevasta koronapandemiasta johtuen pelataan turnaus ilman yleisöä – voit seurata pääkentän otteluita Ruutu Urheilun kautta tiistaista alkaen joka päivä.

KAAVIOT
OTTELUOHJELMA
LIVESTREAM

Kaksinpelin karsinnoissa on mukana yhteensä 18 suomalaispelaajaa. Pääsarjassa ovat varmuudella Otto Virtanen ja Eero Vasa sekä villit kortit saaneet Iiro VasaHermanni TiainenAleksi Löfman ja Ville-Petteri Ahti.

LUE LISÄÄ & KATSO TURNAUSOHJELMA

Ruusuvuori palaa ATP-kiertueelle Parmassa

Emil Ruusuvuori palaa tosi toimiin tällä viikolla ATP250-turnauksessa Italian Parmassa. Ruusuvuori (ATP-74) kohtaa avauskierroksella Lucky Loser -paikan pääsarjaan saaneen slovakialaisen Norbert Gombosin (ATP-87). Pelaajat kohtasivat toisensa Montpellierin ATP-turnauksessa sisäkentillä 2020 – tuolloin Gombos oli vahvempi tiukasti kahdessa erässä. Pelaajien ottelu ei ole maanantain ohjelmassa.

Parman turnaus toimii suomalaispelaajan valmistavana koitoksena ennen ensi viikolla alkavaa Ranskan avointa.

ATP250 | ITALIA

Virossa suomalaisjunioreita Tennis Europen kisoissa

Junioripelaajia on tällä viikolla alle 16- ja 12-vuotiaiden Tennis Europe -kisoissa Virossa. Mukana ovat muun muassa juuri paikkansa Suomen alle 14-vuotiaiden Summer Cup -joukkueisiin lunastaneet Linus Lagerbohm, Oskari Paldanius ja Felix Alopaeus sekä Nuppu Palm ja Emilia Lehtinen.

ALLE 16-VUOTIAIDEN 2. KATEGORIA TENNIS EUROPE | VIRO
ALLE 12-VUOTIAIDEN 2. KATEGORIA TENNIS EUROPE | VIRO

Jaa:

Seuraava uutinen: MLK mukana laatuseuraohjelmassa… →