Kansallinen rahaturnaus, TaTS Open, 22.-26.7.2020

12.6.2020  |  09:20  |  Ennakot

Tampereen Tennisseura järjestää kansallisen turnauksen, TaTS Openin, heinäkuun 22.-26. päivä. Kilpailussa on jaossa palkintorahaa yhteensä 7200 euroa.

Suomalainen tenniskansa on tottunut viettämään heinäkuun lopussa aikaansa Tampereella. Näin voidaan tehdä myös tänäkin vuonna, vaikka koronatilanne pakotti perinteikkään Tampere Openin luopumaan alkuperäisestä turnausajankohdastaan (lue lisää). TaTS Openissa pelataan miesten ja naisten kaksinpelit sekä nelinpelit.

– Haluamme tarjota suomalaisille pelaajille ja katsojille tasokkaan tennistapahtuman myös poikkeuksellisena vuonna ja valmistautua samalla ensi vuoden juhlaturnaukseen. Toivottavasti onnistumme luomaan lähes samanlaisen tunnelman paikan päälle kuin aikaisempinakin vuosina, kertoi TaTS:n toiminnanjohtaja Hannu Granroth.

Granroth kertoo, että mukaan ovat alustavasti lupautuneet lähes kaikki Suomen kärkipelaajat ja turnauksessa saattaa olla mahdollista nähdä myös ulkomaalaispelaajia. Ilmoittautuminen turnaukseen on parhaillaan käynnissä ja päättyy 15.7.2020.

TATS OPEN 22.-26.7.2020 | TAMPERE

Kisaviikolla järjestetään myös muita tapahtumia, kuten Tennisliiton perinteikäs Seurafoorumi (katso ohjelma ja ilmoittaudu mukaan) torstaina 23.7. ja samana iltana on myös suosittu viini-ilta. Perjantaina on luvassa yhteistyöyritysten välinen Business Tennis -turnaus ja päivä jatkuu turnauspelien seuraamisella sekä illalla Tenniskeskuksen klubilla. Luvassa on myös oheisohjelmaa lapsille.

– Tampereen Tenniskeskuksen laaja ulkoalue ja katsomotilat, runsaat sisä- ja sosiaalitilat sekä kahvio- ja ruokailutilojen jako eri puolille hallia antavat meille hyvät eväät järjestää turnaus turvallisesti kaikkia sääntöjä noudattaen. Tervetuloa Tampereelle tänäkin vuonna, jatkoi Granroth.

Jaa:

Seuraava uutinen: Ruusuvuoresta vuoden nuori… →