Junioreiden SM-mitaleista pelataan Helsingissä ja Tampereella 6.-10.4.

5.4.2023  |  12:22  |  Ennakot

Fazer Junior Grand Prix Helsingissä ja Tampereella

Kauden 2. Fazer JGP -osakilpailu pelataan pääsiäisenä 6.-10.4. Helsingissä ja Tampereella.

12- ja 14-vuotiaat kilpailevat Talin Tenniskeskuksessa ja 10- sekä 14-vuotiaat puolestaan Tampereen Tenniskeskuksessa. Kyseessä on samalla 12-, 14- ja 16-vuotiaiden sisäkenttien SM-kilpailut.

Helsingissä SM-kilpailut käynnistyvät torstaina ja kultamitalit jaetaan sunnuntaina. Tampereella avauskierroksen ottelut pelataan perjantaina ja kilpailu saadaan päätökseen maanantaina. Kilpailujen kaaviot ja otteluohjelmat ovat julkaistu Ässässä.

2. FAZER JGP, SM-KILPAILUT 12- JA 16-VUOTIAAT | HELSINKI, HVS
2. FAZER JGP, SM-KILPAILUT 14-VUOTIAAT | TAMPERE, TATS
2. FAZER JGP 10-VUOTIAAT | TAMPERE, TATS

SM-mitaleista nähdään kova taisto pääsiäisen aikana. 16-vuotiaiden sarjassa tyttöjen kaksi kärkisijoitettua ovat Ilona Haavisto (TaTS) ja Iida Heinonen (HLK). Ennakkosuosikkina 16-vuotiaiden poikien kilpailuun lähtee ykköseksi sijoitettu Linus Lagerbohm (HVS). Niklas Korsström (GT) on toinen kärkisijoitetuista.

14-vuotiaiden sarjassa Tampereella tyttöjen kirkkaimmista mitaleista ennakkoon taistelevat kotihallissaan pelaava Milla Kotamäki (TaTS) ja Linda Rimpi (HVS). Poikien sarjan kaksi korkeimmalle sijoitettua pelaajaa ovat Alex Tuomolin (HVS) ja Lukas Korsström (GT).

12-vuotiaiden kärkisijoitetuissa järjestäväseura HVS on vahvasti edustettuna. Tyttöjen sarjassa Siiri Metsäranta ja Lily Hagelberg sekä poikien sarjassa Johannes Kanerva ja Mikael Lehtinen edustavat kaikki HVS-Tennistä.

Kaikissa ikäluokissa pelataan kaksinpelien lisäksi myös nelinpeli- ja sekanelinpelisarjat.

Zenniz käytössä Helsingin SM-kisoissa

Ensimmäistä kertaa junioreiden SM-kilpailuissa otetaan käyttöön Tennisliiton hyväksymänä Zenniz-älylaitteet.

Suosittelemme lataamaan Zenniz-sovelluksen puhelimeen ja tekemään käyttäjätilin jo ennen turnausta.
Pelin aikana Zenniz-laitteelle merkitään voitetut pelit (geimit) sekä puolten vaihdot. Zenniz-laitetta voi käyttää linjatuomioiden haastoon kaksinpeleissä.

Kisahenkilökunta opastaa laitteen käytössä. Zenniz-järjestelmä ei valitettavasti ole käytössä kaikilla kentillä. Mikäli Zenniz-laite ei syystä tai toisesta suostu yhteistyöhön, peli pelataan normaaliin tapaan.

Zenniz järjestää info-tilaisuuden kaikille Zennizestä kiinnostuneille Talin Tenniskeskuksen kerhohuoneella (2.krs) perjantaina 7.4.2023 klo 11:00.

Tennisliitto ja Zenniz toivat älykentän TEHO Sport Tennisliiga -otteluihin vuonna 2021. Yhteistyö jatkuu ja syventyy tulevien vuosien aikana. Nyt junioreiden SM-kisat ovat uusi aluevaltaus; lisäksi järjestelmä otettiin käyttöön yleisessä sarjatenniksessä. Tutustu yhteistyöhön täältä ja sarjatennikseen täältä.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön HVS-Tennis (@hvstennis) jakama julkaisu

Jaa:

Seuraava uutinen: Street Tennis -kiertue… →