Street Tennis -kiertue jatkuu – hae mukaan

5.4.2023  |  14:34  |  Seurat

Yli 10 000 lasta useana vuonna liikuttanut Street Tennis -kiertue saa jatkoa myös tänä vuonna. Suomen Tennisliiton ja paikallisten seurojen yhteistyössä järjestämä kiertue järjestetään kahdessa osassa loppukevään ja alkusyksyn aikana. Kiertueen uusi yhteistyökumppani julkistetaan pääsiäisen jälkeen.

Street Tennis -tapahtumissa lapset pääsevät kokeilemaan tennistä heille sopivilla kentillä ja välineillä helppojen ja hauskojen harjoitusten avulla. Toimitamme kouluille tarvittavat välineet sekä infomateriaalit tapahtuman järjestämistä varten. Koulujen lisäksi kiertueella on mukana päiväkoteja. Kiertueen tavoitteena on tehdä tennistä tutuksi koulujen ja päiväkotien lapsille ja opettajille sekä saada tennisseuroihin uusia harrastajia.

Kevään kiertue järjestetään 24.4.- 2.6. Kalenteria on suunniteltu yhdessä seurojen kanssa, mutta mukaan mahtuu vielä lisää paikkakuntia. Mikäli seuranne on kiinnostunut osallistumaan kevään koulukiertueelle, haethan pikaisesti mukaan oheisen lomakkeen kautta. Syksyn kiertueen osalta haku avataan kevään aikana.

Lisätietoja kiertueesta antaa:
Harri Suutarinen (harri.suutarinen@tennis.fi, 010 574 3957)
Hilla Outinen (hilla.outinen@tennis.fi, 0103845170)

 

Haku Hippo Street Tennis -kiertueelle

Tällä lomakkeella voit hakea mukaan kevään kiertueelle

Jaa:

Seuraava uutinen: Kesän TEHO Sport… →