Hietarannan tavoitteena TOP200 tämän vuoden aikana – ”Jos kaikki osuu kohdilleen, olisi se hienoa päästä pelaamaan Australian avoimiin 2024”

18.2.2023  |  12:33  |  Ennakot

Laura Hietaranta ja hänen uusi australialainen valmentaja Adrian Zeman uskovat tulevaisuuteen. Hietaranta kertoo tämän vuoden tavoitteekseen nousun maailmanlistan 200 parhaan joukkoon.

”Lauralla on takanaan loistava junioriura. Hänellä on kaikki palaset olemassa; uskomaton liikkuja, tasaisen vahvat peruslyönnit ja rysty on erityisen hyvä sekä asenne on kohdillaan. Asenne ja sitoutuminen ovat jopa hänen parhaat ominaisuutensa, mitkä tulevat mahdollistamaan ammattillaisuuden”, tiivisti ja kehui suojattiaan Zeman.

Hietaranta ja Zeman kävivät helmikuun toisella viikolla Suomessa; kaksikko treenasi Talin Tenniskeskuksen erinomaisissa puitteissa sekä vieraili Tennisliiton kumppanitenniksessä ja Hietaranta pelasi myös HVS-Tenniksen riveissä TEHO Sport Tennisliigaa.

Tennisliigassa Hietaranta sai kaksi kovaa ottelua, tällä kertaa niin ikään ammattilaiskentille tähtäävät maajoukkuepelaaja Ella Haavisto (Smash) ja liettualainen Klaudija Bubelyte (Smash-Kotka) olivat vahvempia.

19-vuotias Hietaranta kertoo off-seasonin olleen poikkeuksellisen pitkä ja sisällöltään loistava; uusi valmennuskuvio ja harjoituspaikka ovat sopineet Lappeenrannasta ponnistavalle pelaajalle.

”Kokonaisuudessaan loistavat kuukaudet takana. Olemme onnistuneet luomaan rakenteita ympärilleni; kaikki hoituu ja toiminta on ammattimaista. Adrianin kanssa olemme hioneet peruslyöntejäni ja erityisesti lyöntien syvyyttä. Pirpan (Takki) kanssa on vedetty kovaa fysiikkatreeniä ja olo onkin erinomainen”, sanoi Hietaranta.

”Nyt on vielä kisamatseja vähän, mutta nyt kisakauden alkaessa niitä tulee lisää. Olen luottavaisin mielin; olen kaivannut kisaamista.”

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Laura Hietaranta (@laurahietaranta) jakama julkaisu

Hietaranta ja Zeman kertovat kevään menevän rytmillä: yksi treeniviikko ja 2-3 turnausta. Tarkoitus on ensin hakea menestystä $15,000 ja $25,000 ITF-kilpailuista ja sitten siirtyä suurempiin kisoihin, jotka mahdollistaisivat suuremman rankinghyppäyksen.

”Jos kaikki osuu kohdilleen, olisi se hienoa päästä pelaamaan Australian avoimiin 2024”, maalasi tulevaisuuttaan Hietaranta.

Hietaranta jatkoi Suomesta matkaansa ITF-kilpailuun Espanjaan, jossa ylsi toiselle kierrokselle. Nyt pelaaja suuntaa Dubaihin treenaamaan. Dubaissa pelataan ensi viikolla WTA-turnaus, joka kokoaa maailman parhaat pelaajat kilvoittelemaan keskenään. Hietaranta pääsee seuraamaan tapahtumia ja tarkoitus on päästä treenaamaan maailmanlistan ykkösen Iga Swiatekin kanssa.

”Aika hieno viikko varmasti tulossa, odotan innolla. Olen hänen treenaamistaan jo sivusta nähnyt ja se on todella ammattimaista.”

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Laura Hietaranta (@laurahietaranta) jakama julkaisu

Jaa:

Seuraava uutinen: Kolmas kerta toden… →