Niklas-Salminen/Stevens loppuotteluun Bahrainissa – ”Hyvä tiimipelimme on ollut avain hyviin tuloksiin”

17.2.2023  |  14:49  |  Raportit

Patrik Niklas-Salminen ja hollantilainen Bart Stevens etenivät jo kolmatta kertaa tällä kaudella ATP Challenger -turnauksen loppuotteluun Bahrainissa.

Niklas-Salminen (nelinpelin ATP-133) ja Stevens (nelinpelin ATP-124) ovat pelanneet tällä kaudella yhdessä neljässä turnauksessa; jälki on ollut erittäin vakuuttavaa. Myös tällä viikolla on kaksikko voittanut jo kolme ottelua. Välierässä kolmanneksi sijoitetut Niklas-Salminen/Stevens kukistivat toiseksi sijoitetun parin Romain Arneodo/Sam Weissborn 6-3, 2-6, 10-4.

”Hyvin olemme pelanneet täällä; erityisesti kaksi ensimmäistä ottelua olivat tasaista tekemistä. Välierässä olosuhteet olivat haastavat; täällä on tuullut tosi kovaa. Hyvä tiimipelimme on ollut avain hyviin tuloksiin, opimme koko ajan enemmän toisistamme. Lisäksi oma pelini on myös sujunut, erityisesti syöttäminen on toiminut ja ässiä on tullut paljon”, kommentoi Niklas-Salminen.

Loppuottelussa tulevat vastaan neljänneksi sijoitetut Ruben Gonzalez/Fernando Romboli. Ottelua voit seurata alla olevasta livestream-linkistä. Finaali pelataan lauantaina klo 18.00 alkaen.

CHALLENGER 125 | BAHRAINLIVESTREAM

Jaa:

Seuraava uutinen: Hietarannan tavoitteena TOP200… →