Hietaranta nauttii uudesta valmennuskuviostaan ja valmistautuu kauden avaukseen

17.1.2023  |  18:00  |  Ennakot

Viime lokakuussa uutisoitiin Laura Hietarannan uudesta valmennus- ja harjoituskuviosta; nyt lappeenrantalaislähtöinen pelaaja kertoo nauttineensa uudesta ajastaan.

Hietarannan on tarkoitus aloittaa kautensa 30.1. alkavalla viikolla $25,000 ITF-kilpailussa Turkissa.

Australialainen Adrian Zeman uusi valmentaja

Hietaranta kertoo pitävänsä uudesta harjoituskeskuksestaan Dubaissa, Hubb Tennis Club. Pelaajan arkeen on mahtunut paljon fysiikka- ja tennisharjoituksia kuluneiden kuukausien aikana; myös yksi tärkeä palanen loksahti kohdalleen, kun australialainen Adrian Zeman aloitti tammikuussa Hietarannan vastuuvalmentajana.

”Puitteet ovat huippuluokkaa Dubaissa ja täällä olen saanut rauhassa treenata uuden valmentajani Adrianin kanssa”, vahvisti tyytyväinen Hietaranta.

”Adrian on todella ammattitaitoinen valmentaja ja huipputyyppi. Olemme löytäneet hyvän yhteyden työskentelyyn jo lyhyessä ajassa ja meillä on ollut tosi hyvä pre-season yhdessä. Hän on identifioinut millainen pelaaja olen ja mihin suuntaan haluamme kehittää peliäni jatkossa.”

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Laura Hietaranta (@laurahietaranta) jakama julkaisu

Hietaranta kertoo suurimmaksi kehityskohteeksi ymmärryksen ja taitojen lisäämisen monialaisesti, mikä mahdollistaisi nousun WTA-tasolle.

”Rakennamme teknisesti, taktisesti, fyysisesti ja henkisesti pelin, joka on kestävä ja mahdollistaa menestymisen ammattilaistenniksen korkeimmalla tasolla. Vahvistamme peli-identiteettiäni entisestään ja työstämme vahvuuksistani vielä parempia ja vähennämme heikkouksia.”

Nyt siis Hietarannan taustat muodostuvat PirpaVita Oy:n, eli Pirpa Takin, ja Zemanin palveluksista. Tällä hetkellä kaikki toiminta tähtää edellä mainittuun kokonaisvaltaiseen kehitykseen, mutta toki ammattilaisena on menestystä ja nousujohteisuutta haettava myös kisakentiltä.

”Tavoitteena on jatkaa hyvin alkanutta siirtymää isompiin kisoihin ja menestyä näissä. Tämän vuoden tavoitteena on kuitenkin luoda vahva pohja pelille, joka voi antaa minulle parhaat mahdollisuudet menestyä pitkällä aikavälillä. Totta kai tavoitteena on myös nostaa rankingia ylöspäin tämän vuoden aikana, sillä se mahdollistaa pelaamisen kovemmissa kisoissa.”

Jaa:

Seuraava uutinen: Luokkamestaruussarjan kauden 2022… →