Heliövaara/Glasspool hävisi hallitseville mestareille viidessä erässä

3.7.2022  |  16:38  |  Raportit

Kuva: Clive Brunskill

Harri Heliövaara ja Lloyd Glasspool hävisivät Wimbledonin kolmannella kierroksella.

15. sijoitetut Heliövaara/Glasspool etenivät 16 parhaan joukkoon lauantaisella tiukalla viiden erän voitolla (lue lisää). Kolmannen kierroksen ottelussa verkon toiselle puolelle asteli mahdollisesti kovin mahdollinen vastus, viime vuoden mestarit ja toiseksi sijoitetut kroatialaiset Nikola Mektic/Mate Pavic.

Muutamat viikot takaperin olivat parit kohdanneet toisensa ATP500-turnauksen finaalissa Queen´s Clubin nurmikenttäturnauksessa. Tälläkin kertaa kentältä poistuivat voittajina kroatialaiset. Nyt nähtiin todellinen trilleri, kun kaksi ensimmäistä erää veivät Mektic/Pavic ja kaksi seuraavaa Heliövaara/Glasspool. Lopulta tulostaululle kirjattiin hallitsevien mestareiden voittolukemat 6-4, 7-6(6), 4-6, 2-6, 6-3.

– Tiukka matsi, ei mahda mitään. Vastustajat aloittivat hyvin ja toisessa pääsimme jo mukaan. Sitten kolmas ja neljäs erä olivat meiltä mahtavaa tennistä. Meillä oli hyvä henki päällä ja oli sellainen fiilis, että ottelu tulee meille viidessä. Tosi harmittavat kaksi murtoa viidenteen, muutamat ykköset olisi tarvittu lisää, sillä he rankaisivat maailman huippuparin tavalla kakkossyötöistä, kommentoi Heliövaara.

– Oli hieno matsi, mutta ei se poista harmitusta. Vähemmän harmittaa sen takia, että teimme parhaamme. Ei sen enempää voi ikinä pyytää.

KAAVIOT & OTTELUOHJELMA

Jaa:

Seuraava uutinen: Blomqvist Suomen mestariksi… →