Heliövaara/Glasspool jatkoivat voittokulkuaan trillerin kautta – ”Loppu hyvin kaikki hyvin”

2.7.2022  |  15:37  |  Raportit

Kuva: Justin Setterfield

Harri Heliövaara ja Lloyd Glasspool etenivät kolmannelle kierrokselle, eli 16 parhaan joukkoon, Wimbledonissa.

KAAVIOT & OTTELUOHJELMA

15. sijoitettu suomalais-brittiläispari kukisti toisella kierroksella sijoittamattomat norjalaisen Casper Ruudin ja yhdysvaltalaisen William Blumbergin 6-1, 3-6, 6-3, 3-6, 6-4.

– Oli todella erilainen ottelu kuin ensimmäisellä kierroksella. Saimme hyvän aloituksen, mutta sitten tuli pari huonoa syöttövuoroa muutamiin eriin. Oli kauhean aaltoileva ottelu. Kyllähän ne vaikeatkin ottelut on voitettava voittaakseen kilpailun, kommentoi Heliövaara.

– Jouduimme Lloydin kanssa todella paljon tsemppaamaan toisiamme. Loppu hyvin kaikki hyvin. Mutta jälleen kolmannella kierroksella Grand Slamissa, niin on todella positiiviset fiilikset.

Heliövaara/Glasspool etenivät myös viime vuonna kolmannelle kierrokselle. Kolmannella kierroksella asettuvat vastaan toiseksi sijoitetut Nikola Mektic/Mate Pavic. Heliövaara/Glasspool hävisi kroatialaisparille hetki sitten Queen´s Clubin nurmikenttäturnauksen finaalissa.

– Pienet erot tekivät eron Queen´sissä. Uskon meidän parantavan tästä, tiukka ottelu varmasti tulossa. Ennakkosuosikin paineet ovat vastustajilla.

Jaa:

Seuraava uutinen: Aerila/Perkkola sekanelinpelin Suomen… →