Cinia Next Gen: Kotamäki kaksinpelin finaaliin ja Kotamäki/Haavisto nelinpelin turnausvoittoon

25.3.2022  |  14:59  |  Raportit

Pajulahdessa pelataan alle 14-vuotiaiden 3. kategorian Tennis Europe -turnausta, Cinia Next Gen, jossa on nähty iloisia suomalaisotteita erityisesti tyttöjen sarjoissa.

Kaksinpelissä Milla Kotamäki (TaTS) ja Linda Rimpi (HVS) etenivät välieriin, jossa kohtasivat toisensa. Rimpi oli aiemmilla kierroksilla tiputtanut turnauksen ykköseksi sijoitetun virolaisen, mutta finaalipaikan vei kuudenneksi sijoitettu Kotamäki suoraan kahdessa erässä. Lauantaisessa loppuottelussa tamperelaispelaaja kohtaa kolmanneksi sijoitetun Aleksandra Khomitskayan.

Cinia Next Gen Tour – Cinia on Tennisliiton yhteistyökumppani nuorten kansainvälisissä kilpailuissa (lue lisää).

Uuden yhteistyön keskiössä ovat nuoret tulevaisuuden tähdet. Suomessa järjestetään vuoden aikana 12 Cinian nimellä olevaa kansainvälistä junioritapahtumaa, Cinia Next Gen -kilpailua. Tapahtumat ovat kansainvälisen tennisliiton ITF:n ja Tennis Europen turnauksia. Kilpailusarja tukee suomalaisten nuorten matkaa kohti kansainvälisiä kenttiä ja toimii ponnahduslautana kaikille tulevaisuuden tähdille.

Turnausvoittajien pokaalit matkasivat jo nelinpelien parhaille ja tyttöjen sarjassa pokaalit pokkasivat Kotamäki/Ilona Haavisto, jotka voittivat finaalissa parin Ilona Kanerva/Marie Johanna Lapimaa (EST)

ALLE 14-VUOTIAIDEN 3. KATEGORIA TENNIS EUROPE | PAJULAHTI

Alopaeus/Paldanius finaalissa Latviassa

Myös alle 18-vuotiaiden ITF-kiertueella nähtiin hienoja suomalaispelejä, kun Felix Alopaeus/Oskari Paldanius ylsi nelinpelifinaaliin Latviassa. Toiseksi sijoitettu suomalaiskaksikko hävisi finaalissa ykköseksi sijoitetuille latvialaisille Davis Rolis/Davids Spaks 6-3, 2-6, 5-10. Alopaeus oli myös kaksinpelin välierissä.